18, March 2014

Dependenta de sloturi

La poker trebuie să ai răbdare și fiecare mână jucată depinde de decizia ta. În funcție de cărțile pe care le ai și ce crezi că are jucătorul te arunci, aștepți sau dai all-in. Norocul nu influențează des jocul de poker.
Cei mai buni jucători profesioniști de poker nu se bazează doar pe noroc.
La pariuri trebuie să studiezi statistica, forma jucătorilor, accidentările, întâlnirile directe, arbitrul, vremea la ora disputării meciului și apoi poți paria pe o cotă bună. Dacă aplici și un sistem matematic pierderile sunt minime.

La sloturi nimic nu mai depinde de decizia ta, de statistică sau de suma câștigată de cel dinaintea ta.
Decât să jucați la sloturi mai bine vă dați foc la bani. E cam același lucru.
Sloturile sunt făcute în așa fel încât să dea înapoi doar o sumă mică față de cât au băgat jucătorii în ziua respectivă.
Atunci când câștigi chiar și o sumă mai mică decât ai riscat la o rotire te simți bine și crezi că marele jackpot este foarte aproape.

Pe asta se și bazează cazinourile online sau cele de la colțul străzii. Pe cei care sunt câștigători “bănuiți” la sloturi. Pe cei care sunt aproape de câștig, dar niciodata mulțumiți de banii câștigați în ziua respectivă.
Pe cei care, chiar dacă au avut puțin noroc și sunt pe plus, nu pleacă din cazinou și joacă până pierd toți banii.
Dependența de sloturi sau pacanele a distrus familii, oameni puternici, a decimat destine.

Share on Facebook7Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>