7, September 2017

3 sfaturi UTILE pentru a-ti atinge ORICE obiectiv!

Indiferent de scopurile pe care le ai, pe termen scurt, mediu sau lung, ti s-a intamplat, cu siguranta, sa amani actiunile ce duc la atingerea lor. Motivul principal pe care oamenii il invoca, atunci cand intarzie efectuarea unor sarcini, este lipsa timpului. Prin urmare, multe dintre telurile si dorintele noastre raman neindeplinite sau, in cel mai bun caz, neterminate.

Iata 3 tips-uri EFICIENTE prin care iti poti atinge orice fel de OBIECTIV!

Propune-ti obiective inteligente!

smart

Atunci cand esti entuziasmata si iti propui ceva, ai tendinta sa formulezi gresit obiectivul tau. De exemplu, daca scopul tau este acesta: “vreau sa citesc mai mult”, nu vei putea masura stadiul in care afli sau masura in care l-ai indeplinit. Pe de alta parte, daca il transformi in “vreau sa citesc cinci carti, in urmatoarele doua luni”, lucrurile vor sta complet diferit. Asadar, atunci cand iti notezi prioritatile in agenda, asigura-te ca obiectivele tale sunt SMART (specifice, mensurabile, posibil de atins, realiste si incadrate in timp). Doar in acest fel vei putea monitoriza progresul tau si vei putea controla actiunile ce duc la indeplinirea scopului!

Foloseste timpul in favoarea ta!

telefon

Daca jobul anterior nu iti permitea sa te ocupi de hobby-urile tale, impunandu-ti un program extrem de incarcat, este timpul sa te reorientezi. De asemenea, daca inca nu ai gasit jobul perfect, care sa iti ofere timpul necesar pasiunilor si activitatilor tale preferate, acceseaza  https://www.beyou-studio.ro/videochat-de-acasa.php si verifica oferta BeYou. Un astfel de job flexibil iti ofera avantajul de a lucra independent, de oriunde iti doresti. Astfel, iti poti concepe singura programul, in functie de necesitatile tale. In acest mod, te vei asigura ca ai suficient timp pentru indeplinirea obiectivelor tale!

Concepe un plan concret!

caiet

Atunci cand iti doresti sa realizezi ceva, planificarea poate juca un rol cheie. Acest pas te poate aduce mai aproape de rezultate sau te poate tine pe loc, in functie de masura in care alegi sa il iei in considerare. Pentru ca obiectivele tale sa se transforme in realitate, ai nevoie de un plan exact, concret si care nu lasa spatiu pentru interpretare. De exemplu, daca scopul tau este acela de a trai mai sanatos decat o faci in prezent, vei avea nevoie de cateva detalii de baza. Ce inseamna acest lucru pentru tine: mai multa activitate fizica, somn de calitate, hrana bogata in vitamine? Fa-ti un plan zilnic, care sa includa un program alimentar, un plan de exercitii si orice altceva consideri util pentru atingerea scopului tau.

 

Acestea fiind spuse, daca exista un obiectiv pe care iti doresti sa il atingi, de multa vreme, acum este momentul perfect! Pune in aplicare aceste sfaturi folositoare si indreapta-te spre rezultatele mult asteptate!

2 Comments

  1. AUTHORCat se castiga din videochat

    on 12.09.2017 at 21:59 - Reply

    Adevarul este ca videochatul este un domeniu care te ajuta sa-ti atingi obiectivele financiare foarte repede. Bine, banii seriosi se fac doar de catre modelele serioase, muncitoare si perseverente.

  2. AUTHORDoriana

    on 21.12.2017 at 12:52 - Reply

    Nu stiu cati dintre noi isi organizeaza sau stabileste obiective in functie de prioritati, insa caest lucru trebuie sa faca parte din activitatea noastra de zi cu zi daca vrem sa avem succes.

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>