videochat

29, October 2016

Ce este videochatul?

videochat

Toti avem nevoie de bani ca sa ducem viata buna. Unii dintre noi sunt mai capabili, altii mai putin, dar indiferent cum suntem construiti trebuie sa punem o paine pe masa. Una dintre metodele de a face bani pentru barbati sau femei este videochatul. Dar ce inseamna videochat-ul?

Raspunsul este destul de simplu: legatura directa prin intermediul PC-ului sau al laptop-ului si al camerei web cu diverse persoane din alte tari. Marea majoritate a site-urilor de videochat ofera modelelor posibilitatea de a bloca anumite locatii . De exemplu un model din Romania poate selecta din lista de restrictii tara noastra , astfel nimeni din Romania (care acceseaza site-ul de pe un IP Romanesc) nu va fi capabil sa vada profilul vostru de model video chat pe site-ul respectiv.

Ce calitati trebuie sa ai pentru asa ceva?
In primul rand trebuie a cunosti limba engleza la nivel mediu pentru ca altfel nu poti sa te intelegi cu persoanele din alte tari. Trebuie sa scrii destul de repede folosind tastatura, iar in unele cazuri ai sanse mai mari de a face bani daca ai cunostinte generale despre sport, politica, internet, etc.

Ce este videochatul si ce calitati trebuie sa aiba modelul?
Modelul joaca rolul de entertainer al camerei sale. Site-urile de acest gen – studio Videochat Unirii – dau posibilitatea modelului de a mentine atmosfera din camera sa in diferite moduri: printr-o conversatie isteata, printr-o atitudine senzuala, printr-un joc in care sa fie integrati cat mai multi membri, etc.
Astfel, un model care este foarte comunicativ, va dinamiza camera sa prin conversatii abile (pe teme de psihologie, socializare etc.), pe cand un model care este foarte inzestrat din punct de vedere fizic, va dinamiza camera prin senzualitatea pe care o provoaca.

Pe unele site-uri pretul pe minut este standard si nu poate fi selectat de catre model (este acelasi pentru toate modelele) . In general insa, fiecare site in parte ofera modelelor oportunitatea de a-si alege propriile tarife de pe o scala definita . Asta inseamna ca modelul isi poate alege tarifele din valori deja definite.

Puteti lucra si de acasa pentru ca este legal sa faci videochat in Romania. Dar aveti nevoie de o conexiune la internet stabila si de calitate , un calculator bun , o camera web buna sau chiar mai bine o camera video. Toate astea sunt necesare pentru o imagine buna, pentru o calitate de nota 10 a sesiunii video si pentru a face bani.

4 Comments

 1. AUTHORModel de videochat

  on 03.11.2016 at 15:53 - Reply

  ca sa faci meseria asta trebuie sa fii desteapta. nu este suficient sa te dezbraci daca vrei sa castigi sume mari de bani

 2. AUTHORInes

  on 14.12.2017 at 12:57 - Reply

  Exact, vin unele fete la studio si au impresia ca o sa stea si banii vin, cea mai mare greseala, as aca mai bine va informatii despre ce este aceasta meserie, nu toata lumea se potriveste.

 3. AUTHORSimone

  on 21.12.2017 at 12:36 - Reply

  Acasa e mai greu, cel putin daca nu locuiesti singura, nu cred ca le poti explica celorlalti ce inseamna acest domeniu, mai ales fdaca faci aprte dintr-o familie care este ancorata in anumite credinte, mai greu cu mentalitatea societatii la noi.

 4. AUTHORAmelia

  on 09.02.2018 at 15:32 - Reply

  Consider ca dorinta de a avea o viata mai buna este principalul lucru pe care se bazeaza o persoana care alege acest domeniu de munca.

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>