Ce faci cand ramai fara baterie la telefon

baterie externa pentru mobil

Îmi place să călătoresc, să vizitez lumea și orașele din toată Europa. Îmi place să merg la conferințe despre bloggeri, sport, promovare, lansări de cărți, să vizionez filme la cinema, etc. Dar sunt perioade când rămân fără baterie la telefon. Pot să găsesc soluții pe moment, cum ar fi să opresc comnexiunea la internet pe mobil ca să salvez cât pot de mult din baterie. Sau pot să am noroc să găsesc o priză prin preajmă atunci când chiar am nevoie să folosec mobilul. Ca atunci când am venit din Spania și la Arad am rămas fără baterie. În gară, în acel oraș aproape de graniță, erau zeci de prize peste tot. Dar nu mereu am norocul ăsta și până la urmă tot am nevoie de o baterie externa power bank de peste 12000 mAh, pentru telefon si boxa wireless.

Ce faci când rămâi fără baterie la telefon?
Singură variantă viabilă este să îți cumperi baterie externă. Bateriile externe sunt de dimensiuni mici sau mari, pot fi ținute în buzunar sau în rucsac și nu e un chin să le ții după tine. În plus, îți pot încărca telefonul chiar de 2 ori, iar pentru perioade scurte de timp până găsești o priză, o baterie externă power bank merită investiția. Acum dacă vorbim de preț, ca la aproape orice obiect necesar omului modern, ce e ieftin e și de slabă calitate. Nu vreau să zic că trebuie să vă cumpărați cea mai scumpă baterie externă din lume, dar prețul să nu cântărească prea mult dacă vreți să aveți net non-stop pe telefon.

Sunt baterii mai mici, care transfera energia mai eficient, dar sunt și mai scumpe. Voi decideți cum o s-o purtați după voi. Eu țin bateria în buzunar, mai ales acum că a venit frigul am destule buzunare unde pot depozita chestii necesare unui tânăr în România de azi. Iar când vine frigul, cel puțin la iPhone 6, bateria telefonului de descărcă mai repede din cauza temperaturilor căzute. Chair azi-noapte a început să ningă la mine în oraș și frigul a fost pătrunzător.

În incheire câteva sfaturi, dacă îmi permiteți. O baterie externă trebuie să aibă capacitate mare. Un acumulator bun ar trebui să țină cel puțin 8 ore și să rămână funcțional la 4-5 încărcări.
Nu ai nevoie de un acumulator greoi, ci de unul cât mai subțire și ușurel, pe care să îl porți oriunde cu tine.

You may also like...

2 Responses

  1. Cristina Marcu says:

    Inainte sa-mi cumpar prima baterie externa nu intelegeam de ce e lumea atat de innebunita cu gadget-urile astea. Ulterior mi-am luat una pe care o gasisem la oferta. N-am apucat sa ma atasez de ea pentru ca a luat-o prietenul meu. A doua pe care am comandat-o a fost una roz, sa ma asigur ca nu mi-o ia si pe asta :)). La cate chestii avem de facut acum de pe smartphone-uri, bateriile externe chiar sunt super utile.

  2. Mike says:

    Daca ai afaceri si ai numarul de mobil ca forma de contact, o baterie externa este foarte necesara. Se poate intampla sa nu ai o priza prin zona, asa ca o baterie este binevenita, mai ales ca nu ocupa mult spatiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap