29, June 2017

Fotografiile din vacanta

hotel

De fiecare data cand plec in vacanta fac poze la obiective turistice, la oamenii din zonele respective, la hotelul unde stau, la cer, la nori, la strazile aglomerate si pline de tarabe cu de toate, la femeile exotice din anumite zone, la umbre, la apusul sau rasaritul soarelui, la tot ce mi se pare interesant. Iar daca te pricepi sa faci poze bune atunci poti face si bani din aceasta pasiune. Poti sa isi gasesti un job de fotograf photohotel si imbini utilul cu placutul. Daca esti interesat de asa ceva poti gasi multe raspunsuri la intrebarile tale in acest articol Photohotel pareri.

Stiu ce inseamna sa faci poze cu telefonul mobil dar si cu un aparat foto profesional. De exemplu, daca faci o poza cu mobilul in natura la prima vedere pare o realizare in regula. Dar daca vrei sa decupezi poza sa te joci vu ea putin, se pierde din calitate. Nu mai zic daca vrei sa o pui pe Facebookpentru ca se pierde din rezolutie. Daca faci poze cu un aparat foto profesional(nu trebuie sa fie neaparat cel mia scump de pe piata), atunci imaginile surprinse de tine nu isi vor pierde niciodata din claritate, indiferent de cate ori le maresti.
Am o prietena buna care are un aparat foto foarte bun si de la ea am invatat multe. Si ea m-a convins sa imi cumpar si eu. Acum stiu care e cea mai buna lumina pentru poze, cand sa ies la vanatoare ca sa prind cele mai bune cadre, cum sa fac poze cat de des pot pentru ca nu se stie niciodata cand o sa prind un moment de neuitat.

Poate vrei sa devii un fotograf turistic si nu stii de unde sa incepi. Intra pe www.photohotel.com si acolo o sa gasesti multe raspunsuri la intrebarile tale. Si poti sa te relaxezi prin tari straine, in orase aglomerata alaturi de o lume pestrita si in acelasi timp sa si muncesti, sa faci si ce iti place. Si nu e stres pentru ca nu este fotograf de razboi prin tari uitate de lume. Esti ce la care face cea mai reusita photo hotel intr-o zona superba a lumii.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0

3 Comments

  1. AUTHORModel Videochat Bucuresti

    on 29.06.2017 at 12:43 - Reply

    Am o amica a carei pasiune este fotografia, plus ca si calatoreste mult, o sa ii recomand acest articol, sigur va fi incantata!

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>