videochat

25, November 2016

Un subiect tabu sau nu

videochat

Acum câteva zile am ieșit la o bere cu grupul de prieteni apropiați și am vorbit despre mai multe subiecte: FIFA și strategiile de joc, politică, femei, războaie, haine de iarnă și nu în ultimul rând despre videochat. Nu știu dacă pentru voi este un subiect tabu, dar pentru noi nu este. Suntem deschiși la minte, oameni moderni care nu judecă felul în care face lumea bani și implicațiile pe termen lung sau scurt. Trebuie să faci bani într-un fel sau altul. Unii își riscă libertatea pentru bani mulți, făcuți într-un timp record, iar alții muncesc. Nu e rușine să muncești și nu contează ce anume faci ca să trăiești bine. Cunosc femei care fac videochat de acasă și mi-au zis că au preferat să lucreze din dormitorul lor, decât la un studio specializat. Sunt doar câțiva pași de urmat dacă vrei carieră în meseria asta, iar primul este Inscriere cont LiveJasmin Videochat.

Dacă o să lucrați la videochat livejasmine trebuie să aveți minim 18 ani. Legea din România nu este împotriva acestei meserii, dar când e vorba de minori sau exploatarea acestora statul român nu glumește. Deci dacă nu aveți peste 18 ani, nu aveți ce cauta să dați click pe înscriere cont livejasmine.
Fetele cu experiență în domeniu mi-au explicat că dacă vreți să lucrați de acasă aveți nevoie de aparatură bună, luminozitate destul de puternică pentru că lumea vrea să vadă tot și nu e nicio plăcere să vizionezi un spectacol erotic în semi-umbră.

Încă ceva dacă va hotărâți să faceți livejasmine videochat ar fi bine să aveți pregătite niște poze profesionale. Un studio va poate rezolva problemă asta, dar trebuie să plătiți pentru că nimic nu e gratis pe lumea asta. Dar dacă aveți un prieten care se pricepe și face poze de top, ar fi bine să vorbiți cu el. Nu folosiți mobilul ca să faceți poze chiar dacă aveți ultimul tip de iphone. O poză realizată cu un aparat foto profesional este de 100 de ori mai bune decât o poză făcută cu mobilul. O poză realizată cu un aparat foto poate fi modificată sau miscorata de zeci de ori, dar o poză cu mobilul nu prea. Dacă aveți întrebări mai multe despre VideochatAcasa – Servicii Asistenta Videochat de Acasa Romania intrați pe unul din linkurile din acest articol.

3 Comments

 1. AUTHORCristina Marcu

  on 30.11.2016 at 16:19 - Reply

  Am avut o colega de facultate care facea videochat in timpul liber. Era un fel de job part-time de care era foarte multumita. Nu inteleg de ce sunt oamenii incuiati la minte si le judeca pe fetele care vor sa opteze pentru videochat. Practic nu fac rau nimanui, ci muncesc pentru banii respectivi.

 2. AUTHORMike

  on 30.11.2016 at 18:57 - Reply

  Parintii nostri au prins comunismul in toata splendoarea lui. Iar tinerii de azi nu sunt toti deschisi la nou. Eu nu am fost usa de biserica si nu o sa judec pe nimeni. Fiecare face ce vrea cu corpul lui si cu stilul lui de viata.

 3. AUTHORVideochat

  on 21.12.2016 at 12:56 - Reply

  Videochatul este o metoda foarte buna in ziua de astazi sa faci rost de sume de bani mari, in mod legal. Si, pana la urma, nici nu trebuie sa te dezbraci in fata camerei video, caci sunt studiouri care iti ofera posibilitatea sa faci videochat non adult. Insa cred ca el va ramane un subiect tabu mult timp de acum incolo, mai ales in Romania, unde mentalitatile sunt destul de vechi.

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>