videochat

30, November 2016

Viata din spatele camerei de videochat

videochat

În liceu, am avut o colegă de bancă superbă. Era brunetă cu părul lung, buzele pline, sânii mari, asculta rock și era plină de viață. Am fost și combinați o perioadă de timp, dar după liceu fiecare și-a văzut de propriul drum. Peste câțiva ani, m-am întâlnit cu un fost coleg de clasă cu care aveam glume și am stat de vorbă minute în șir. Și lângă noi ne-am trezit cu Diana. Era fosta colegă de bancă. Și după ce am vorbit verzi și uscate am ajuns la subiectul cum faceți banii? Și Diana a zis că face videochat de acasă. Am rămas puțin mască, dar cine sunt eu să judec cum trăiește lumea? Și mi-a zis că a lucrat o perioadă la un studio unde a învățat totul despre videochat. Deci dacă vrei bani mai mulți și fără stres zilnic, ar fi bine să cauți pe net un Site Consultanta VIdeochat de Acasa Romania ca să te pui la punct cu toate detaliile legate de această meserie.

Dar după câteva luni a început să lucreze singură pentru că videochatul nu mai avea niciun secret pentru ea. Așa că mi-a scăpat întrebarea: Cum se face videochat de acasă?
În fața camerei prin care o privesc sute de bărbați zilnic, i se cere să facă orice. Dar ea alege ce anume vrea sa faca.
Diana mi-a explicat că cel mai important este comisionul. Și dacă lucrezi fără studio, de la tine de acasă tu câștigi toți banii. Ai procent de 100% la încasări. Așa îți vei administra singură costurile asociate desfășurării activității în sediul propriu. Dar la studio o să îți oprească un procent care e de minim 30% și poate să junga până la 50%. La unele studiouri fetele sunt obligate să vorbească cu toți cei ce le abordează și să facă orice li se cere.

Încă un avantaj pe care mi l-a explicat femeia este că la studio nu poți să faci figuri și trebuie să îndeplinești toate fanteziile clienților, chiar dacă ție nu îți plac sau sunt fetisuri pentru oameni care au probleme cu capul. Ea lucra de acasă și refuza cerințe dubioase sau chiar scârboase. Pentru că suntem diferiți, bărbații se excită făcând sau privind acțiuni cel puțin ciudate.

4 Comments

 1. AUTHORCristina Marcu

  on 06.12.2016 at 18:43 - Reply

  Stiu si eu cateva fete care fac videochat si sunt multumite de banii pe care ii castiga. Una dintre ele a incercat sa ma convinga sa aplic si eu pentru un astfel de job :D

 2. AUTHORAndreea

  on 02.06.2017 at 12:31 - Reply

  Viata din spatele cortinei nu suna chiar atat de rau, nu-i asa? Tot mai multe fete doresc sa se angajeze in acest domeniu si, sincer, am intalnit unele cu ceva creier in cap. Si multe nici nu mai stau in spatele cortinei, le poti gasi dupa nickname peste tot in Google, ba chiar pe Twitter, Insta si asa mai departe.

 3. AUTHORModel de videochat

  on 26.07.2017 at 23:23 - Reply

  Adevarul este ca daca iti dai interesul in acest domeniu, poti sa-ti aranjezi viata in cativa ani de activitate. Tragi tare o perioada si apoi iti permiti tot ceaa ce iti doresti.

 4. AUTHORIrina

  on 19.03.2018 at 10:44 - Reply

  Ce se intampla cu adevarat in spatele camerei sunt informatii pe care le poti obtine de la un model de videochat daca iti doresti sa intri in domeniu, insa nu inainte de a afla mai multe. Sansele de reusita depind in mare parte de tine.

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>