1, July 2013

Verificarea identitatii la PokerStars

verificarea identitatii pokerstars
Dupa ce ati jucat poker la PokerStars si ati castigat o suma de bani si vreti sa retrageti, urmeaza verificarea identitatii.
Nu trebuie sa fiti stresati pentru ca e o procedura simpla si veti fi contactati de cei de acolo in momentul in care o sa va ceara copii de pe acte si ce anume sa trimiteti.

Va trebui sa trimiteti o copie de pe buletin sau carte de identitate, in primul rand ca sa dovediti ca aveti peste 18 ani, plus o copie de pe o factura sau extras de cont de la banca pentru verificarea adresei. Aceste date trebuie sa corespunda cu datele inscrise de voi atunci cand ati deschis contul la PokerStars.
Aceste copii de pe acte le puteti trimite prin email la verification@pokerstars.eu sau sa intrati la Ajutor/ Contacteaza Serviciul Asistenta prin meniul principal din lobby. Apoi dati la Securitate> Verificare si puteti descarca pozele cu copia de pe cartea de identitate si factura direct la ei pe site.

Daca ati depus cu un card bancar personal, e posibil ca cei de la verificarea identitatii PokerStars sa ceara si copii fata si verso de pe acel card, in momentul in care vreti sa faceti o retragere de bani.
In loc de copia de pe buletin mai puteti trimite: copia de pe pasaport national, carnet de conducere sau livret militar.
Daca nu aveti o copie de pe un extras de cont bancar mai puteti trimite: copie de factura de apa, gaze, lumina, cablu tv sau telefon, certificat de asigurare casa sau masina sau extras de card de credit dar nu mai vechi de 3 luni.

Dupa ce ati facut si acest pas si anume verificarea identitatii la PokerStars nu o sa mai fiti deranjati cu alte cereri pentru verificari si puteti sa va concentrati doar la jocul de poker si la strategiile pe care vreti sa le incercati.
Bafta la mesele de poker!

2 Comments

  1. AUTHORAndrei neagu

    on 03.10.2017 at 13:32 - Reply

    Am facut verificarea dar tot nu imi intra banii, am dat retragere de miercuri seara. Multumesc

  2. AUTHORMike

    on 10.10.2017 at 15:05 - Reply

    Ce metoda de retragere ai folosit? Vezi ca trebuie sa retragi prin aceeasi metoda prin care ai depus. Ai depus cu un card bancar, retragi tot pe acel card bancar.

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>