A pus fundașul în cap

echipa Sundowns din Africa de Sud

Fotbalul din Africa de Sud este spectaculos. În meciul dintre PLK City și Sundowns, jucătorul Themba Zwane îi dă urechi unui fundaș, iar acesta din urmă își pierde echilibrul și ia o gură de iarbă în cădere. Chiar și comentatorii acestui meci izbucnesc în râs atunci când văd această fază în direct. Expresia pe care o folosim noi atunci când jucăm fotbal: A pus fundașul în cap are altă conotație în videoclipul de mai jos. Fotbaliștii de acolo sunt foarte tehnici și dacă joci în apărare e posibil să pățești așa ceva. Iar singura ta răzbunare este să fii la fel de bun și să umilești atacantul la următoarele faze de joc.

Iar dacă va interesează mai multe informații despre acest campionat de fotbal am adunat câteva date statistice din sezonul trecut.
PLK City se află pe ultimul loc în campionatul de fotbal din Africa de Sud cu 0 puncte după 2 meciuri, iar Sundowns se află pe locul 3 cu 4 puncte, plus 2 la golaveraj.
Campioana națională de anul trecut a fost Sundowns care a strâns 60 de puncte după 30 de partide, pe locul 2 s-a clasat Orlando Pirates cu 55 de puncte, iar pe locul 3 a terminat sezonul Kaizer Chiefs cu 48 de puncte.
Polokwane City sau PLK City a terminat pe locul 12 anul trecut cu 36 de puncte.

Sursa poza Samuel Shivambu/BackpagePix

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap