Diego Costa a primit rosu direct in meciul cu Everton

diego costa

Diego Costa a primit roșu direct în meciul cu Everton din FA Cup. Diego Costa a trecut în 10 secunde prin toate emoțiile pe care le poate avea un om. A găsit un adversar în teren, a intrat în el, apoi s-a ridicat și a dat piept în piept cu el, a încercat să îi dea un cap în gură, l-a mușcat de gât și apoi a încercat să fie prietenos.
Prima oară când am văzut imaginile cu acest incident nu știam dacă vrea să îl omoare sau să facă dragoste cu Barry de la Everton.

Este primul roșu direct primit de Costa de când joacă la Chelsea. Diego Costa este un atacant foarte bun, dar provoacă toți fundașii adverși prin înjurături sau loviri, în special la fazele fixe. Mulți fundași sau mijlocași la închidere au fost eliminați din cauza lui Costa.
În plus, fața lui Costa este de băiat rău, de pușcăriaș cu ani grei executați.

Unii spun că decizia arbitrului de a acorda cartonaș roșu direct lui Costa este prea dură. Se putea acorda cartonaș galben.
Alții spun că Diego Costa merita să fie eliminat de zeci de ori până acum în Premier League. Și deși nu era de cartonaș roșu, roata se întoarce și viața îți da o palmă atunci când nu te aștepți mai puțin.

Voi ce credeți? Diego Costa a primit roșu direct în meciul cu Everton meritat?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap