Dolce Sport este singurul post tv care va transmite EURO2016

dolce transmite euro2016

Tvr1 nu va transmite EURO2016 pentru că nu are bani, deși majoritatea populației din România plătește o taxa tv. Dar hoții de la Tvr 1 nu au capital pentru cel mai important eveniment fotbalistic din acest an. În plus, Echipa Națională a României de fotbal joacă în meciul de deschidere de la Campionatul European împotriva Franței și mulți dintre voi o să vă uitați lung .
Protv a încercat să cumpere câteva meciuri, dar a avut buget de vreo 400.000 de euro și nu a primit nimic la schimb.

Dolce Sport este singurul post tv care va transmite EURO2016.
Dacă nu aveți Dolce puteți să vă faceți abonament fără HBO și nu plătiți mult. În afară de EURO2016 o să puteți viziona în direct și meciurile din Champions League și Europa League până în 2018. Sau îți faci cont pe telekomtv.ro. Pentru 1 luna pretul e 3.19 euro.
Nu fac reclamă gratuită la Dolce pentru că eu am avut DIGI. Dar Digi tv nu mai e așa puternic ca în anii trecuți. Pentru că Digi a pierdut Liga Campionilor, mi-am băgat cablu tv și de la Dolce.

Unii spun că e mult și nu e rentabil să ai abonamente tv și la Dolce și la Digi. Am un prieten care cheltuiești zilnic 50 de ron pe mâncare, sucuri și țigări în oraș, dar nu își bagă cablu de la Dolce pentru că i se pare scump.
Fiecare face cum îl tăie capul. Dar eu o să văd EURO2016 de acasă în format HD, fără să caut pe net un stream care are o mie de reclame și se întrerupe atunci când îți e lumea mai dragă.

You may also like...

1 Response

  1. macar transmite cineva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap