Guardiola va fi antrenorul echipei Manchester City

ZDF Sport

Guardiola va fi antrenorul echipei Manchester City din sezonul următor. In locul lui, la Bayern Munchen, va veni Carlo Ancelotti. Ancelotti va deveni singurul antrenor care a antrenat în Italia, Germania, Spania, Franța și Anglia.
Această știre a fost postată pe contul oficial de twitter ZDF Sport, așa cum puteți vedea în poza de mai sus.

Pellegrini, actualul antrenor al lui Manchester City, și-a făcut treaba destul de bine în Premier League, dar în Champions League a dezamăgit ani la rând. Suporterii lui City își doresc cel puțin o semifinală în Liga Campionilor.
Imi pare rău de Pellegrini, pentru că în trecut a fost dat afară de la Real Madrid ca să îi fac loc lui Mourinho. Iar acum trebuie să îi facă loc lui Pep Guardiola, deși nu este un antrenor slab.

Dacă Mourinho ar veni la Manchester United, o să avem un derby de notă 10 între cei 2 mari rivali: Mourinho și Guardiola.
Noul sezon dinn Premier League va fi unul de neuitat: Guardiola, Klopp, Wenger, Pochettino se vor înfrunta în cel mai tare campionat de fotbal din lume, așa cum le place englezilor să spună.

Sunt curios dacă Guardiola va impune la City țesătura de pase în stilul Barcelona, cu fundașii centrali cât mai sus. Nu știu dacă Mangala, Demichelis și Kompany sunt la nivelul fundașilor de la Barcelona sau Bayern Munchen pentru această strategie. Mangala, Demichelis și Kompany nu au viteză foarte mare și deplasare în teren pentru tiki-taka.
Cred că City va cumpăra câțiva mijlocași de top care să ajute fundașii pentru strategia de posesie prelungită a lui Pep.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap