Meciurile din Premier League

scaun
Meciurile din Premier League vor fi transmise și vineri începând din sezonul 2016-2017.
Până acum meciurile transmise la tv din Anglia erau sâmbătă, duminică și luni. Dar pentru că banii contează foarte mult în zilele noastre și pentru că televiziunile care transmit meciurile de fotbal au un cuvânt important de spus, s-a decis ca și englezii să intre în rândul lumii.

Mulți suporteri ai echipelor din eșaloanele secunde din Anglia nu sunt de acord cu această mutare din următorul sezon fotbalistic. Ei spun că meciurile lor erau vineri și toți suporterii, indiferent de echipa susținută, se uitau la aceste meciuri. Dar când vor introduce meciuri din Premier League vineri, echipele mici din Anglia vor pierde din vizibilitate.

Această veste este bună pentru cei care urmăresc multe meciuri de fotbal la televizor, dar o veste proastă pentru suporterii(ultras) care fac deplasarea la meciurile din Premier League.
Mulți dintre suporterii echipelor engleze lucrează vineri și dacă meciul lor e în prima zi din weekend este foarte greu pentru ei să facă deplasarea și să susțină echipa favorită.

Mie îmi convine această decizie pentru că vineri era doar un singur meci din Bundesliga la tv, unul din Spania și unul din Franța.
De la anul o să avem și cel puțin un meci din Premier League la tv, vineri seara.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap