Mutari in fotbalul european

– Conform Corriere dello Sport, Real Madrid va oferi 90 de milioane de euro pe atacantul lui Liverpool, Luis Suarez.
– Conform Marca, dupa ce se pare ca Cesc Fabregas este ca si plecat la Chelsea, Barcelona I-a gasit inlocuitor in Ivan Rakitic (FC Sevilla). Croatul a inscris 12 goluri in 34 de aparitii in La Liga in ultimul sezon.
– Samir Nasri este pe punctul de a-si prelungi contractul cu Manchester City pentru urmatorii 5 ani.
– “Daca voi parasi Barcelona, PSG va fi cea mai probabila destinatie!” Dani Alves (FC Barcelona).
– AS Monaco l-a semnat pe Leandro Jardim pentru pozitia de antrenor pentru urmatorii 2 ani. Portughezul a mai antrenat Sporting Lisabona, Olympiakos Pireu si Sporting Braga, cat si alte echipe mai mici. In ultimul sezon in fotbalul european, la carma celor de la Sporting Lisabona, Jardim a obtinut locul 2 in campionat.In anul petrecut la conducere grecilor din Pireu, a castigat campionatul.
– De asemenea, clubul monegasc l-a transferat si pe Paul Nardi, portarul celor de la Nancy Lorraine. Tanarul goalkeeper a evoluat in 33 de partide in fotbalul din Ligue 2.

– Se pare ca Chelsea a ajuns la un acord pentru transferul fundasului Filipe Luis (Atletico Madrid). Brazilianul a jucat 32 de meciuri in La Liga in ultimul sezon, fiind titular de fiecare data.
– Conform Bild, Bayern Munchen se va desparti in aceasta vara de Bastian Schweinsteiger, iar Manchester United ar fi in pole-position pentru achizitionarea mijlocasului. “Schweini” a prins decat 23 de partide in Bundesliga in acest sezon, marcand totusi 4 goluri.
– Conform sursei mentionate mai sus, United ar fi facut 2 oferte pentru Thomas Muller, insa clubul din Bavaria nu va accepta nicio oferta in aceasta vara pentru acesta.
– AC Milan l-a semnat pe fundasul Alex Dias da Costa de la PSG. Brazilianul a evoluat in 31 de partide in ultimul campionat de Ligue 1 si a reusit sa inscrie de 2 ori.
Atacantul lui Chelsea Romelu Lukaku este dorit de Atletico Madrid.
– Liverpool a ajuns la un acord cu Bayer Leverkusen pentru transferul lui Emre Can pentru 10 milioane de lire. Neamtul din fotbalul european a evoluat in 29 de meciuri in ultimul sezon de Bundesliga, marcand de 3 ori.
– David Villa va fi imprumutat de FC New York City pana in iarna la FC Melbourne City.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap