Piturca si Szalai

piturca
Pițurcă pregătește intens meciul cu Ungaria. Știe că e meciul cel mai important pentru români.
Szalai este cel mai bun jucător la Ungariei și Pițurcă l-a trimis pe Dan Apolzan să îl vadă cum se mișcă pe teren.
Apolzan a declarat: “Odată cu venirea lui Dardai pentru aceste trei meciuri, va reveni probabil la echipă şi Szalai, care a şi declarat în momentul în care a venit Pinter că el nu mai vine la naţională atât timp cît este Pinter. Acum el probabil va reveni şi va fi titular în meciul cu noi în condiţiile în care va juca titular la Schalke, pentru că ieri, spre exemplu, în meciul pe care l-au jucat în Anglia, 1-1, el nu fost trecut nici măcar pe foaie”!

Apolzan își cumpără bilet de avion și se duce la Londra ca să vadă meciul Chelsea – Schalke. Apolzan mănâncă ceva bun la un restaurant de fițe din Londra, își cumpără un parfum scump, un tricou și mai bea câteva beri înainte de meci. Berea era neagră că sufletul și fața lui Piturcă, atunci când e prezent la conferințele de presă de la noi.

Intră Apolzan în stadion cu așteptări mari de la un meci tare de Champions League. Acum se așează confortabil și se uită pe foaia de joc. Szalai, fotbalistul după care a venit antrenorul secund al naționalei României, nu este în primul 11 la echipei Schalke.
Se uită în stânga și în dreapta. Ar vrea să întrebe pe cineva de ce nu joacă fotbalistul ungur, dar nu prea le are cu engleza.
Zice în gândul lui:Lasă că poate intră la pauză…

Meciul dintre Chelsea – Schalke se termină 1-1, iar Apolzan se gândește că atacantul ungur o fi accidentat. Ajunge la hotel, se dă cu puțin parfum, îi place. Comandă ceva în cameră de hotel, niște mâncare de sportiv: friptură cu salată Cezar, prăjitură cu ciocolată și o sticlă de șampanie. Măcar a văzut Londra.

Apolzan se întoarce la București unde află că Szalai nu mai este demult jucătorul lui Schalke. A fost transferat la echipa de fotbal Hoffenheim de ceva timp, echipă pentru care a marcat 2 goluri până acum. Antrenorul secund al naționalei României a fost să vadă o fantomă.

De fapt Szalai a jucat în Champions League în acea zi specială pentru Apolzan, dar pe PS4.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap