Serie A si La Liga in direct la Digisport si Telekom TV

serie A

S-a vorbit mult în ultimele 2 luni despre campionatele din Italia și Spania și in special de faptul că drepturile TV sunt foarte scumpe și nicio televiziune de la noi nu vrea să bage mâna adânc în buzunar. Dar vestea bună a venit ieri și meciurile de fotbal din Serie A și La Liga vor fi în direct la Digisport și Telekom TV pe următoarele 3 sezoane.

Dacă vă interesează și alte campionate de fotbal sau cupe europene și televiziunile care transmit în direct înfruntări spectaculoase între fotbaliști profesioniști, mai jos aveți o listă completă:

1. Bundesliga la Digisport și Telekom TV. Campionatul Germaniei revine pe TV în România, după pauza de un an, în care s-a putut vedea doar online.
2. Premier League la Eurosport și Telekom Sport. Eurosport va transmite în continuare meciuri din Premier League care se joacă în orice zi a săptămânii în afară de duminică. Meciurile din prima ligă engleză care au loc duminica se pot vedea exclusiv pe Telekom Sport, exact ca în stagiunea precedentă.

3. Champions League la Telekom Sport, Digisport și Look TV. Dacă în sezoanele trecute, rețeaua Telekom avea în exclusivitate drepturi pentru Liga Campionilor (cu ProTV transmițând câte un meci pe săptămână doar), iată că în noul sezon sunt 3 televiziuni care transmit competiția supremă a cluburilor în România.
4. Europa League la Telekom Sport, Digisport și Look TV. Dacă în Liga Campionilor nu va ajunge nicio echipă românească în grupe, pentru EL sunt șanse bune să vedem măcar FCSB si CFR Cluj la lucru preț de 6 meciuri și poate chiar vreo echipa europeană decentă să facă o vizită la București sau Cluj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap