Strategie ruleta Martingale

O strategie ruleta te poate ajuta pe termen lung daca respecti anumite reguli pe termen lung.

Nu o sa reinventez eu apa calda cu aceasta postare pentru ca e plin internetul de strategii pentru ruleta, dar o sa va prezint alte aspecte mai importante legate de bila nazdravana si numerele norocoase.
Strategia la RULETA in principiu folosind Martingale majoritatea o stiti, se joaca doar negru si se dubleaza suma pana se castiga si dupa se incepe de la pasul unu. Unii prefera sa joace negru, rosu, altii negru, negru, rosu, rosu, iar altii par sau impar. Sunt multe variante ale strategiei Martingale la jocuri ruleta dar principiul ramane acelasi: dublezi suma atunci cand pierzi.
Dar e o vorba care spune asa: Casa(cazinoul online) castiga intotdeauna. Motivul e simplu si anume ca nu ai cum sa detii o suma infinita de bani intr-un joc care nu se termina niciodata.

Si atunci, va intrebati, cum se poate castiga la ruleta pe termen lung? Ce strategie ruleta merge la romani?
Trebuie sa va stabiliti sesiuni scurte in care sa jucati la ruleta. De exemplu 15 sau 30 de minute pe zi,doar o sedinta si indiferent daca sunteti pe plus 600 de euro sau pe minus 1000 de euro, dupa ce s-a scurs timpul alocat sedintei, va ridicati de la masa si nu mai jucati in ziua respectiva.
Indiferent ce se intampla in ziua aceea castigul vostru enorm este ca v-ati ridicat de la masa la sfarsitul celor 30 de minute. E cel mai important lucru, mult mai important decat banii.
Nu jucati niciodata la recuperare, pentru ca stiti cum va soptesc piticii de pe creier sa bagati mai multi bani, ca sa recuperati pierderile. In ritmul asta o sa va duceti intr-o prapastie a saraciei fara fund, din care nu o sa va scoata nici cel mai destoinic salvamontist.

Trebuie sa aveti rabdare. E cea mai importanta calitate a unui jucator de casino sau iubitor de poker. Ai rabdare si urmeaza strategia cu sfintenie.
De asemenea fara autocontrol esti donator la cazinourile terestre sau online.
Dureaza ceva timp ca sa te stapanesti, pentru ca lupta cu sine e cea mai grea deoarece te afli in ambele tabere. In unele cazuri dureaza cativa ani ca sa ai autocontrol, dar daca iti stapanesti mintea, stapanesti Universul.
Si nu in ultimul rand sa va intrebati daca sunteti norocosi? Pentru ca daca nu aveti noroc in viata de zi cu zi, nu veti avea nicio sansa cand bila se va invarti in fata ochilor vostri.

Si acum o sa va prezint un fapt real din istorie. Un general din armata lui Napoleon s-a prezentat in fata lui cu propunerea ca unul dintre capitanii lui, un brunet, curajos, sa ii conduca soldatii din flanc.
Napoleon l-a intrebat daca acel capitan e norocos, iar generalul i-a raspuns ca nu.
Napoleon nu a fost de acord ca acel capitan sa ii conduca soldatii in razboi, pentru ca Zeita Fortuna il ocolea des.
Bafta la ruleta!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap