Top 10 sfaturi pentru Empires and Puzzles

Empires and puzzles

Jocul Empires and Puzzles are 7 luni de cand l-am instalat pe mobil si mi-a tinut de urat in perioada izolarii cauzate de coronavirus. Empires and Puzzles e gratis, dar daca vrei sa ai VIP sau sa primesti eroi buni de 5 stele poti sa bagi bani, desi eu nu recomand pentru ca sansele pentru un erou foarte bun sunt mici la Summon. Jocul este pe Android si iPhone si se decarca in cateva minute, iar printre primii eroi pe care ii primesti este Bane, asa ca ai grija de el.

Poti sa faci altceva cu banii decat sa ii arunci pe orice joc online pe mobil sau PC. Nu judec jucatorii care baga bani in jocuri online, dar eu nu fac asa ceva.

Top 10 sfaturi pentru jocul Empires and Puzzles

 1. E indicat sa ai in echipa ta ofensiva sau defensiva eroi care lovesc in mai multi dusmani, eroi care lovesc puternic intr-un singur inamic care sunt denumiti sniper si eroi care vindeca toata echipa. O sa discutam acum de ultimii care sunt denumiti de unii doctori, de altii vrajitori. Ar fi bine sa ai cel putin un erou care da viata intregii echipe ca Belith, Hawkmoon, Sabina, Rigard, Melendor, Boldtusk, Kiril, Vivica, Ariel. Ultimii doi eroi sunt de 5 stele, iar la inceput o sa ai eroi de 2 si de 3 stele. Multi spun ca Ariel este cel mai bun erou vindecator din tot jocul.
 2. Sa ai mereu la tine Antidotes de culoare verde care se pot face in Forge. Daca eroii tai sunt loviti cu diferite vraji de dusmani sau de Titani, ii poti vindeca si curata rapid cu Antidotes. Nu necesita multe resurse si dupa o perioada o sa ai sute de Antidotes la dispozitie.
 3. Daca esti la inceput, cauta o Alianta care nu pune mare presiune pe jucatori, dar nici tu sa nu iti bati joc de colegii tai. Adica sa intri o data pe saptamana. O Alianta de poate ajuta cu resurse si tot felul de obiecte necesare pentru eroi dupa ce omorati Titani sau participati la War = razboi intre Aliante.
 4. Incearca sa ajungi cat mai repede la Training Camp 13. E cladirea unde poti sa faci eroi. La Training Camp 13 ai sanse de eroi de 4 stele, dar majoritatea vor fi de 3 stele. La Training Camp 20, unde o sa ajungi dupa vreo 6 luni, ai sanse mici de eroi de 5 stele, sanse acceptabile de eroi de 4 stele si bineinteles de multi eroi de 3 stele.
 5. Exista un buton Auto cand incepi o batalie care te poate ajuta cand nu ai timp sa joci. Sa zicem ca ai nevoie de resurse si de recruti se intri la Provincia 8/7. Dai click pe auto, sunt 2 sageti in dreapta sus a ecranului si eroii tai vor duce lupta pana la final fara sa mai fii tu la butoane.
 6. Nu baga bani in jocul Empires and Puzzles. Poti sa faci altceva cu sumele de bani castigate de tine.
 7. Nu te grabi sa duci un erou de 5 stele la maxim daca esti incepator. Iti va lua multe resurse si timp, iar eroii de 3 stele sunt baza armatei tale mai ales pentru War = Razboi intre clanuri si nu costa mult sa ii duci la maxim.
 8. Nu te enerva daca pierzi, este doar un joc si ar trebui sa fii cu zambetul pe buze.
 9. Ar fi bine sa fie un echilibru in echipa ta defensiva si sa ai acolo eroi de culori diferite. Daca ai in echipa defensiva 2 sau 3 eroi de aceeasi culoare ii va fi usor echipei adverse sa te invinga.
 10. O sursa buna de informatii despre Empires and Puzzles este Reddit unde gasesti informatii la zi despre evenimentele viitoare sau care este cel mai bun erou intr-o anumita situatie de lupta.

You may also like...

8 Responses

 1. Eugen says:

  Salut. Cum crești levele la tokeni. Soldați aia mici care sunt cate 4? Multumesc

  • Mike says:

   Daca te referi la troops, trebuie sa ajungi sa ai castel level 10. Apoi sa transformi (convert) cladirea forge de level 5 in Barracks. Ai mai multe cladiri forge si te poti lipsi de una. In Barracks poti sa cresti level la troops la fel ca la eroi.

 2. Eugen says:

  Mulțumesc pentru răspuns. Am o altă întrebare. Cum folosesc emblemele sa cresc eroi? Știe cineva o alianță de români unde as putea sa intru poate mă învață și pe mine mai multe despre joc…multumesc

  • Mike says:

   Vino la noi in Astonishing Squirrels. Jumatate din ei sunt romani si eu o sa te invat tot ce stiu despre acest joc. Seful clanului este Jake the Giant. Am lasat trofee la zero ca sa poti sa intri direct. Alianta e Open, nu e cu invitatie.

 3. Bianca says:

  Ce este nou?

 4. Mosu says:

  La talent grid
  După ce am făcut maxim un traseu
  Îl mai pot completa și pe celălalt ?

  • Mike says:

   Dupa ce ai ales un traseu la talent grid nu il mai il poti completa pe celalalt .Daca nu iti place cum a iesit, poti sa dai reset la talent grid si o iei de la capat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap