Chindia a obtinut o victorie importanta la Mioveni

Meciul cu Mioveni era foarte important pentru Chindia. Echipa noastra nu mai castigase de 7 meciuri, iar o victorie a echipei Mioveni ar fi readus-o in lupta pentru evitarea retrogradarii, iar pe noi ne-ar fi distrus. Chindia a castigat cu 1-0 intr-un meci unde VAR-ul nu a fost prietenul nostru. Echipa din Targoviste a deschis scorul in primele minute cu un sut centrare care s-a dus in poarta, aproape de vinclu. Dupa minute bune, golul a fost anulat pentru un offside in prima faza.

Baietii nostri nu au disperat, nu au primit acest soc in piept si au atacat in continuare. Am mai avut cateva ocazii bune de a marca, dar la pauza a fost scorul 0-0. In minutul 54, jucatorul Capusa a inscris cu un sut imparabil. Acest jucator rupe plasa portii foarte rar, dar si cand o face, ne aduce 3 puncte importante. Chindia a mai avut un penalty clar in a 2-a repriza, anulat de VAR pentru un offside care a avut loc inainte de faultul din careu. Nici aceasta lovitura din partea VAR nu a zdruncinat moralul jucatorilor Chindiei care au castigat cu 1-0 cu Mioveni.

Echipa din Targoviste a iesit din zona nisipurilor miscatoare, iar aceasta victorie e de moral si daca jucam la fel de bine o sa jucam si la anul in SuperLiga din Romania. Sper sa vad baietii nostri cum castiga la Targoviste pentru ca lucrarile la stadion sunt pe final. Echipa noastra a jucat prea multi ani printre straini si e timpul sa se intoarca acasa, langa Turnul Chindiei.

Statistica – In meciul cu Mioveni, Chindia a avut 13 suturi sprea poarta fata de doar 7 ale gazdelor. Echipa din Targoviste a avut 7 cornere, iar Mioveni 2, dar la suturi pe spatiul portii este egalitate 4-4. Chindia a avut 73 de atacuri periculoase, iar Mioveni doar 60. La acest meci am condus si la cartonase galbene cu 2-1, dar asta nu e un motiv de lauda. Importante sunt cele 3 puncte castigate si moralul bun dupa o victorie in deplasare.

Sursa poza Digisport

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap