Am renuntat la Netflix

Netflix a schimbat regulile in timpul jocului si am renuntat la aceasta platforma. Aveam cel mai scump tarif, ma uitam la filme si seriale la mine acasa, dar si la parinti. Netflix a decis ca e momentul sa imi dea peste nas si sa accept orice imi propune zilele astea: sa renunt la contul parintilor sau sa dau un ban in plus, sa verifice IP-ul unde stau ca un fel de Securitate comunista moderna.

Nu imi place cand cineva ma ia de fraier asa cum face Netflix acum. Nu e problema de bani la mine, dar e un gest urat. E foame de bani, baieti? La aceeasi suma, am bagat Amazon Prime, Sky si Disney. Am si HBO max pentru ca am cablu de la Digi si sunt relaxat din toate punctele de vedere.

Sunt cateva seriale bune pe Amazon Prime: Reacher (2022), The Terminal List (2022), Bosch: Legacy (2022), Dincolo de hotare (2022), Guilty Minds (2022), Nine Perfect Strangers (2021), The Underground Railroad (2021), The Boys, Star Trek: Picard (2020), Carnival Row (2019), The Purge (2018), Preacher (2016), Mr. Robot (2015).

E ciudata schimbarea decisa de Netflix intr-o perioada in care romanii acceptau sa renunte la piraterie pentru o suma de bani rezonabila pe luna. Acum, multi romani se vor intoarce pe site-uri dubioase care ofera filme si seriale gratis si vor intoarce spatele Netflix. Romanii stiu mereu sa se descurce cand au nevoie de ceva, stiu sa mearga pe langa sistem, sa se muleze pe orice interdictie si avem experienta din trecut, de la decodoare HBO pana la televizoarele curbate moderne unde poti sa introduci adresa unui site facut de piratii internetului. Sa poti vizona un film la 2 zile dupa ce a aparut la cinematografe.

Nu recomand sa faceti asa ceva, eu o sa ma duc in continuare sa vad realizari cinematografice de top la cinema, dar Netflix nu o sa mai vada niciun ban de la mine.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap