Ce este Cash Out la pariuri

cash out

Cash Out la pariuri inseamna optiunea de a inchide un pariu inainte sa se termine meciul de fotbal, hochei, tenis, handbal etc. Daca ai pariat peste 2.5 goluri la un meci de fotbal si este 2-0 la pauza, o sa ai o suma buna castigata daca folosesti Cash Out in acel moment. Desi pare o idee proasta sa dai Cash Out la 2-0, va inselati. Chiar daca se joaca inca 45 de minute, nimeni nu iti poate garanta ca se va mai inscrie cel putin 1 gol. Am vazut meciuri unde Barcelona a condus cu 2-0 si pana la finalul celor 90 de minute, scorul a ramas neschimbat.

Cand sa folosesti Cash Out?

  1. Cand ai jucat pe o favorita si un fundas al acestei echipe ia cartonas rosu in primele 15 minute. Echipa favorita nu va mai avea ocazii de gol multe, iar echipa adversa se va apara mult mai bine, iar victoria nu mai e sigura. Acum intervine Cash Out si te retragi din piata de pariuri pe 1, X si 2.
  2. Se poate intampla ca un jucator de tenis sa se accidenteze, dar nu grav. Omul pe care ai pariat forteaza si vrea sa termine meciul, dar nu mai e 100% la capacitatea lui si face greseli nefortate. Optiunea de a te retrage din pariul pus la inceputul meciului e o varianta buna.
  3. Pariezi pe o echipa in Cupa Romaniei inaintea meciului si apoi afli primul 11 din ziarele online de specialitate. Patronul acelei echipe a bagat echipa a 2-a pentru ca nu il intereseaza acel trofeu si a introdus juniorii in teren, dar pe tine te intereseaza ca pariul sportiv sa fie castigator. Asa ca mai bine dai Cash Out, chiar daca o sa fii putin pe pierdere, dar nu pierzi toata suma de bani pariata pe meciul de fotbal.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap