Cele mai populare tipuri de pariuri la fotbal

În lumea pariurilor sportive, fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi pentru pariere, oferind o gamă variată de opțiuni. Iată câteva dintre cele mai populare tipuri de pariuri la fotbal:

  • Rezultatul meciului (1X2): Acesta este unul dintre cele mai simple tipuri de pariuri, în care pariezi pe victoria unei echipe (1), remiza (X) sau victoria celeilalte echipe (2).
  • Pariuri pe goluri (Over/Under): Aici, pariezi pe numărul total de goluri marcate într-un meci. Pariul “Over” presupune că vor fi mai multe goluri decât o anumită valoare, iar pariul “Under” presupune că vor fi mai puține goluri.
  • Pariuri pe scor corect: În acest tip de pariu, încerci să ghicești scorul exact al meciului. Este un pariu dificil, dar poate oferi câștiguri mari.
  • Pariuri pe marcatori: Aici, pariezi pe jucătorii care vor marca goluri în timpul meciului. Poți alege să pariezi pe primul marcator, ultimul marcator sau oricare marcator din echipa ta aleasă.
  • Pariuri pe handicap: În acest tip de pariu, o echipă primește un handicap pozitiv sau negativ pentru a îmbunătăți șansele echilibrării șanselor de pariere. Dacă alegi o echipă cu handicap negativ, aceasta trebuie să câștige cu un anumit număr de goluri în plus pentru a câștiga pariu.
  • Pariuri pe pauză/final: Aici, pariezi pe rezultatul la pauză și la finalul meciului. Poți alege diverse combinații, precum “echipă A câștigă la pauză și la final” sau “remiză la pauză, echipă B câștigă la final”.
  • Pariuri pe rezultat dublu șansă: Acest pariu îți permite să pariezi pe două rezultate posibile din cele trei (1X, X2, 12), ceea ce îți oferă șanse mai mari de câștig, dar cu cote mai mici.
  • Pariuri pe cornere: În acest tip de pariu, pariezi pe numărul total de corneruri dintr-un meci sau pe faptul că o anumită echipă va avea mai multe corneruri decât cealaltă.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare tipuri de pariuri la fotbal. Fiecare tip de pariu oferă o experiență diferită, iar alegerea depinde de cunoștințele tale despre fotbal, strategie și preferințele personale. Asigură-te că înțelegi regulile și termenii fiecărui tip de pariu înainte de a plasa mize.

De asemenea, un alt sfat util ar fi sa urmaresti diferitele bonusuri fara depunere acordate de casele de pariuri sau de cazinouri pentru a-ti creste bankrollul alocat pariurilor fara sa fie nevoie de alte depuneri.

Doua strategii de aplicat la pariuri sportive


Martingale
Strategia Martingale implică creșterea mizei după fiecare pierdere, astfel încât, atunci când câștigi, să recuperezi pierderile anterioare și să obții un mic profit. Această strategie se aplică de obicei la pariurile cu cote apropiate de 2.00 (even money), cum ar fi cele pe rezultatul meciului sau pe goluri “Over/Under”.

De exemplu, începi cu o miză inițială de 1 unitate. Dacă pariul este pierdut, dublezi miza la 2 unități. În cazul unei alte pierderi, dublezi din nou la 4 unități. Continui să dublezi miza după fiecare pierdere până când câștigi. Când câștigi, te întorci la miza inițială și începi procesul din nou.

Este important să ai în vedere că strategia Martingale implică un risc crescut de a ajunge la limitele bugetului tău dacă pierzi de mai multe ori la rând. De asemenea, multe case de pariuri au limite de miză, ceea ce poate împiedica aplicarea acestei strategii pe termen lung.

Fibonacci
Strategia Fibonacci se bazează pe secvența matematică Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, etc.). În această strategie, miza crește în funcție de secvența Fibonacci după fiecare pierdere și scade cu două etape în urma unei câștiguri.

De exemplu, începi cu o miză inițială de 1 unitate. Dacă pariul este pierdut, următoarea miză va fi tot 1 unitate. În cazul încă unei pierderi, miza urcă la 2 unități (suma a două mize anterioare). Dacă câștigi la miza de 2 unități, scad două poziții în secvența și miza devine 1 unitate. Continui acest proces.

Strategia Fibonacci este mai puțin riscantă decât Martingale, deoarece creșterea mizelor nu este atât de rapidă. Cu toate acestea, există riscul de a ajunge la limitele bugetului în cazul unei serii lungi de pierderi.

Aminteste-ți că toate strategiile de pariere implică riscuri și nu există nicio strategie care să garanteze câștiguri constante. Este important să pariezi responsabil, să îți stabilești limite și să ai o strategie adecvată de administrare a bugetului.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap