William Hill, PokerStars si PKR se retrag din Portugalia

portugalia

William Hill, PokerStars și PKR se retrag din Portugalia datorită legilor de gambling care le obligă să plătească sume importante ca taxe.
Pentru pariuri online, casele de pariuri trebuie să platesca un procent între 7% și 16% , iar pentru casino online și poker operatorii de gambling trebuie să plătească între 15% și 30% impozit din profitul realizat.
Operatorii mici trebuie să plătească 15%, iar operatorii de gambling mari ca William Hill, PokerStars și PKR trebuie să plătească 30% din profitul realizat.

William Hill și PokerStars au trimis afiliaților din Portugalia să retragă banerele și link-urile de pe siteuri și să nu îi mai promoveze.
În același timp, William Hill s-a retras și din Estonia.

Autoritățile portugheze se gândeau că vor face bani pentru buget cu aceste taxe aplicate gamblingului online. Dar dacă William Hill, PokerStars si PKR se retrag din Portugalia și sunt urmate de un val de retrageri ale altor firme mai mari sau mai mici, nu se vor aduna bani la buget.

Sper ca în România, legea gamblingului să nu sperie marile firme ca PokerStar, Betfair, Bet365 și să avem unde să jucăm poker sau să riscăm niște bani la ruletă sau sloturi online.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap