Teroare in Franta

jesuischarlie
Ieri s-a terminat nenorocirea din Franța cu cei 3 teroriști crescuți acolo care au omorât ziariști, polițiști și civili. Au fost uciși de forțele speciale franceze prin intervenții în forță.
Nu vreau să scriu un articol despre ce s-a întâmplat în Franța și care sunt cauzele acestor evenimente. Las asta pe seama specialiștilor de la noi. Și avem destui, nu ducem lipsă.

În această postare o să citiți cele mai tari mesaje de pe Twitter publicate de români în legătură cu aceste evenimente din centrul Parisului.
@Heisenbergul: Frații ăștia Dinamită dacă creșteau cu Pif, Rahan și Tarzan, ca mine, nu ar mai fi omorît desenatori caricaturiști.
@DinuBoboc: Teroriștii, de 6 ore în tipografie. Încă puțin și termină de printat cărțile scrise azi, care le vor permite reducerea pedepsei.

@cosminchera: Dacă totul ar fi fost online, nu print, unde s-ar mai fi ascuns teroriștii?
Raspuns – @nashu: In camera serverelor, la răcoare.

@OanaReveica: Mi-a dat add pe fb un arab. Cred că nu i-a plăcut gluma mea cu Je suis Charlie Chaplin.
@Semanticus: Frații teroriști ar fi fost mai ușor de găsit dacă ar fi datorat niște bani mafiei țigănești, au o acoperire mai bună a teritoriului.

@Irina_Maxim: B1, Realitatea și Digi 24 dezbat subiectul #CharlieHebdo. RTV are treabă cu Iohannis, iar Antena3… Ghiciți! Da! Băsescu :))
@itmorar: Două feluri de oameni mă sperie: cei care n-au nimic sfînt și cei pentru care totul e sfînt.

@cosminchera: N-ar fi rău să stăm un pic cu ochii pe ai noștri. Cum toată atenția e captată de Franța, nu ar fi exclus să-l fi eliberat pe Varan.
@RFboris: “Stind confortabil in genunchi, presa romaneasca e alaturi de caricaturistii care au ales sa moara in picioare.” (de pe FB)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap