Pariurile si Papa Benedict al XVI-lea


Sursa foto:almanahe.mic
Azi Papa Benedict al XVI-lea, ales in 2005, demisioneaza din functie si lumea crestina se confrunta cu o asemenea decizie prima oara in sute de ani de crestinism si se poate crea un precedent pentru ca in viitor se pot face presiuni ca un viitor Papa sa paraseasca Scaunul Pontif .
Papa se plange ca este lipsit de energie dar aceasta demisie nu e vazuta bine de alti cardinali care considera ca este o problema serioasa ,mai ales acum cand biserica e dezbinata.
Profitand de acest lucru Coral,care este si casino si casa de pariuri online, a lansat cotele la pariuri pentru succesorul lui Papa Benedict al XVI-lea .
Astfel cele mai mari sanse la cea mai ravnita functie crestina o are Cardinalul Angelo Scola urmat de Cardinalul Peter Turkson, Cardinalul Tarcisio Bertone, Cardinalul Marc Ouellet, Cardinalul Angelo Bagnasco, Cardinalul Leonardo Sandri sau Cardinalul Francis Arinze.
Cei care sunt in lumea asta imensa a gamblingului au luat atitudine si nu sunt de acord cu asocierea dintre Papa si pariuri.
Altii spun ca este la fel ca si pariurile pentru alegerea Presedintelui SUA sau al Presedintelui Romaniei si ca nu vad nimic rau in asta.

In trecut unele case de pariuri au facut o asociere intre pariuri si 9/11,nenorocirea care a lovit SUA acum cativa ani buni, si s-a incercat sa se profite de acest eveniment istoric regretat oferind bonusuri pentru pariuri in ziua respectiva.
Stiu ca e mare foame de bani in aceasta perioada si toti incercam sa facem un ban in plus dar trebuie sa avem grija de unele aspecte destul de importante.
Noi,romanii suntem de credinta ortodoxa dar sunt si catolici printre noi si va intreb, pentru ca si eu sunt credincios, ce parere aveti despre alaturarea dintre pariuri si Papa Benedict al XVI-lea?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap