WilliamHill se retrage din Grecia

Pentru ca Guvernul Greciei a publicat lista celor 401 de companii care nu au drept de licenta in aceasta tara, WilliamHill a hotarat sa se retraga definitiv din tara macinata de o criza economica dificila.
WilliamHill se retrage din Grecia si publica pe siteul oficial un comunicat in care se precizeaza ca nu vor mai accepta pariuri de la jucatori greci.
Alte 4 case mari de pariuri printre care: Betfair, Sportingbet, Bet365 si VistaBet s-au retras la randul lor de pe aceasta piata nesigura a pariurilor.

Desi pare la prima vedere un succes la Guvernului Greciei impotriva siteurilor de pariuri online, unele companii ca: 888sport, 10Bet si King Solomons Casino continua sa opereze in mediul online desi li se pregatesc niste amenzi mari si usturatoare.
Banul are un limbaj al lui destul de convingator si unele case de pariuri nu se vor lasa fara lupta.
Legea 4002/2011 prevede sactiuni aspre impotriva siteurile care nu au licenta, dar fara cooperarea providerilor de net, al bancilor, politiei si autoritatilor judiciare este clar ca aplicarea legii va fi un esec. Mereu casele de pariuri vor gasi portite legale pentru a evita aceasta lege.

Deja au aparut 2 procese pe rol impotriva acestei legi: unul la Comisia Europeana in care se precizeaza ca se incalca grav legile europene privind libera circulatie in mediul online si unul la Curtea Suprema a Greciei.
Casele de pariuri mereu vor gasi metode sa evite asemenea legi, iar pariorii vor gasi metode de a paria chiar daca providerii de net vor bloca anumite linkuri ale unor case de pariuri. Toata lumea uraste cenzura, iar noi romanii stim prin ce am trecut in perioada cand ne uitam la bulgari pentru un film bun, pentru ca la tv era prezentat non-stop Ceausescu si Cantarea Romaniei cu expresia pe care nu am uitat-o nici acum: Mandra-i corabia, Traiasca carmaciul.
Sper ca in Romania politicienii sa nu detina vreo afacere in care sunt implicate case de pariuri, pentru ca incep problemele legislative si foamea de bani si la noi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap