5 rotiri gratuite la jocul SOUTH PARK

southpark

Winmasters oferă 5 rotiri gratuite la jocul Slot “South Park: Reel Chaos”. Promoția se va încheia în data de 22.03.2015 la ora 12 noaptea. Doar jucătorii din România sunt acceptați!
Deschide un cont de pe banerul de mai jos si intră în secțiunea Sloturi și selectează jocul South Park: Reel Chaos sau joacă de pe smartphone-ul tău!
Cele 5 rotiri vor fi disponibile pentru jocul South Park: Reel Chaos

Termeni si conditii:
1. Doar un bonus poate fi revendicat per jucător. Această ofertă de bonus este valabilă pentru toți utilizatorii din România.
2. Orice câștiguri obținute din rotirile gratuite trebuie să fie rulate de 10 ori până ca retragerea să fie posibilă. Dacă cererea de retragere de bani s-a făcut înainte ca aceste condiții de retragere a bonusului să fie îndeplinite, bonusul va fi anulat, iar câștigurile ce au decurs din acesta vor fi debitate din contul de parior. Atunci când condițiile de retragere au fost îndeplinite fondurile vor fi transformate în bani reali.
3. Rotirile gratuite vor fi disponibile 10 zile de la obținerea lor.

4. Clienții au la dispoziție 7 zile să îndeplinească condițiile de rulaj. Dacă aceste nu sunt îndeplinite, bonusul va fi retras.
5. Condițiile de rulaj pentru fiecare tip de joc Cazino se supun Termenilor și Condițiilor winmasters Cazino.
6. Câștigurile maxime din rotirile gratuite și fondurile bonus sunt limitate la 50 EUR.
7. Jucătorilor li se pot cere documentele pentru verificarea identității. În cazul în care aceste documente nu au fost trimise, bonusul este anulat împreună cu câștigurile ce decurg din aceasta.

8. Winmasters își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile acestei oferte în orice moment și fără anunț prealabil. Este responsabilitatea jucătorului să verifice periodic website-ul pentru modificări sau actualizări.
9. Winmasters își rezervă dreptul de a exclude jucători și din promoțiile viitoare în cazul în care se dovedește că aceștia au abuzat de promoție.
10. Termenii și condițiile valide pentru acest bonus se consideră condiții suplimentare Termenilor și Condițiilor Generale ale Winmasters.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap