Cazinourile online si pariurile interzise in Romania incepand de azi

Guvernul nostru, reprezentat de cativa care fac legi bune doar pentru o mica parte, a dat azi Ordonanta de Urgenta cu numarul 298/2014 prin care incepand din acest moment cazinourile online si pariurile sunt interzise in Romania.

Acesti nenorociti de politicieni, care se gandesc doar sa isi mareasca averea prin orice mijloace, s-au gandit sa mai faca niste bani impunand niste reguli noi cazinourilor si caselor de pariuri.
Vor ca aceste cazinouri online sa aiba serverele situate in Romania ca sa poata politicienii nostrii dragi sa verifice toate sumele de bani care se vor invarti pe la noi,in mediul online.
Se vor mari impozitele si astfel multe dintre aceste cazinouri vor refuza jucatorii romani si se vor retrage de pe piata noastra.

Stiu ca e criza financiara si astia de la putere incearca sa stoarca de la noi orice ban posibil si imposibil, dar s-a mers prea departe.
Degeaba am avut Revolutia in 89, pentru ca o sa avem cenzura pe internet ca in China. Ne intoarcem la comunism fratilor indiferent daca va place sau nu.
A aparut deja in Monitorul Oficial si nu prea mai avem ce face, noi jucatorii care vorbim limba romana…
Si ca sa stiti ca o veste proasta nu vine niciodata singura, va mai spun ceva: Azi e 1 Aprilie nebunilor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap