Piturca si cazinoul olandez


Piturca va juca maine impotriva Olandei cu gandul la meciul foarte slab facut impotriva ungurilor. Apropo stiti care este diferenta dintre un ungur si o baterie?
Bateria are autonomie.
Dar sa lasam problemele ungurilor, a bentitelor purtate de pustoaice si sa revenim la fotbal.
In meciul Romania- Ungaria scor 2-2 am vazut niste lamai imbracate in galben impotriva unor pepeni de fundasi maghiari. Se speriau de minge ca Basescu de electorat la referendum, nicio idee de joc, nici macar un gram de ambitie la jucatorii nostri, fara presing si cu zeci de pase gresite.
Piturca e un jucator foarte bun la casino, nu da inapoi la ruleta si nici la poker pe sume mari de bani si s-a gandit sa il pastreze pe Bogdan Stancu, cel mai slab jucator de la noi pentru ca porecla lui e Motanul . Piti era constient ca o pisica neagra ii poate bulversa pe unguri mai ales pe un teren atat de greu. Dar motanul nostru era lesinat,era un fel de compilatie nereusita intre Motanul incaltat si Frumoasa din padurea adormita.

Daca Iordanescu pupa 45 de icoane inaintea meciului, Piturca e cu Satana la piept si cu toate superstitiile din lume gata pregatite pentru un meci de fotbal.
Va prezint acum o superstitie a lui Piti: Te cheama Grozav si dai gol cu Turcia si chiar daca esti rezerva rezervelor la echipa de club, superstitia te face titular pe viata la Nationala Romaniei.
Doar Chiriches si-a facut treaba de fundas, restul o apa si un pamant in meciul pe care vreau sa il uit cat mai repede, cel impotriva maghiarilor.

Dar meciul e istorie si acum vrem sa stoarcem portocalele olandeze dar daca jucam la fel o sa fim ca San Marino in zilele lor proaste, cand portarul bucatar se certa cu mijlocasul postas.
Piturca nu a fost niciodata un antrenor curajos si cred ca va aseza echipa in sistemul 6-6-6 cu 4 mijlocasi defensivi si 2 de creatie. Poate o sa va intrebati ca nu e posibil asa ceva dar eu va spun ca Piti stie ce face. Are 666 numarul la masina, asta e sistemul de joc care va aduce egalul mult dorit.
Voi vreti victorie cu Olanda?

Din pacate la cazinoul olandez Piti are sanse mici de castig pentru ca ruleta nu e masluita iar jucatorii de poker de la mese se numesc Van Persie si Robben si din ce am vazut astia 2 nu blufeaza niciodata. Ei risca totul pe cartea atacului noi pe o defensiva formata din 9 jucatori si cu rugaciuni multe…am vrut sa spun cu multe jertfe aduse celui care nu ii pot pronunta numele.
Hai Piturca666 scoate dracii din olandezi si vino cu puncte acasa.
Hai Romania!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap