RemiRoyal bonus de 200 euro

Toti am jucat remi, cel putin o data in viata,fie in familie,fie cu prietenii la un gratar si desi suntem in aprilie si ar trebui sa jucam acest joc intr-un parc, vremea este potrivnica, ploua si bate vantul de parca iarna vrea sa ramana langa noi cu orice pret, ca o femeie posesiva.
Dar acum RemyRoyal se poate juca si in mediul online,pe sume mari sau mici cu jucatori din toata lumea si e o buna metoda pentru a va antrena pentru meciurile adevarate pe bani din fata blocului sau din apartamentul unui prieten.

La RummyRoyal va bucurati de un bonus de bun venit de 200 de euro care se acorda doar la prima depunere.
Dupa instalarea programului si dupa ce v-ati facut cont puteti beneficia de un bonus de 5 euro cadou fara depunere ca sa va obisnuiti cu siteul si in plus primiti RemiRoyal bonus de 200 euro despre care va povesteam mai sus, 200 de euro la primul depozit.
Cand faceti instalarea jocului vi se ofera 2 variante de a juca: folosind piese sau carti de joc.Daca ati jucat la viata voastra in stilul clasic,folosind piesele pai alegeti varianta 1(piesele si nu cartile de joc) pentru ca mult mai aproape de realitatea unui joc de remi intre prieteni.

Bonusul va fi eliberat in timp ce jucati impartit in sume de cate 5 euro.Pentru fiecare taxă de 1$ pe care o cheltuieşti (se acumulează suma taxei plătite) primesti 1 punct Bonus si cand ai strans 20 de puncte bonus primesti 5 euro in balanta de bonus cash pe care ii poti retrage fara probleme. Astfel cu cat joci mai mult si mai des primesti bonusul mult mai repede.Ca sa iti dai seama cat mai ai de rulat din bonus,intri la Caserie la Bonusurile mele care arata ca in poza de mai jos Incercati azi jocul RemiRoyal si puneti mana pe bonusul de 200 de euro cat mai repede. Bafta la mese!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap