Cand nu ai timp sa pregatesti ceva de mancare

Suntem foarte ocupati pentru ca avem un loc de munca care ne solicita mult, unii au familie cu copii si asta implica marea atentie si grija de cei mici, altii au pasiune pentru un anumit sport si pierd ore intregi in sala, altii sunt plecati prin toata tara ca sa isi creasca propria afacere si foarte putini au timp pentru ei. Iar pentru ca suntem super solicitati si nu mai stim cum sa impartim timpul e mult mai usor sa comandam mancare acasa. Mai ales eu care sunt cam anti-talent in bucatarie si chiar nu imi ies anumite feluri de mancare, prefer sa comanda ceva bun si cald acasa. Iar in toate orasele sunt firme care pot face livrare la domiciliu. Daca stai in orasul de la malul marii atunci o comanda mancare in Constanta te poate scuti de stresul de a face tu mancare in ziua respectiva.

Am un prieten bun care s-a combinat cu o fata din Constanta. Si la sfarsit de saptamana s-a dus la ea in vizita sa vada orasul, sa petreaca seara la o terasa si sa glumeasca pentru ca omul are si umor in repertoriu si sa stea 2 nopti langa nebuna. Si a fost asa cum a visat si a iesit un weekend perfect. Si intr-o zi cand nu avea chef sa iasa din acasa a cautat pe net comenzi de mancare in Constanta si a primit in cateva zeci de minute portiile mari de delicatese.

Unii spun ca e mai bine sa prepari mancare acasa. Si poate au dreptate. Dar eu prefer sa mananc in oras sau sa comand acasa. Ca sa faci 2 feluri de mancare in apartamentul tau trebuie sa cumperi ingredientele necesare. Iar daca esti barbat nu prea stii unde sunt produsele mai ieftine sau mai gustoase. Si apoi urmeaza sa faci tu pe bucatarul priceput si nu e asa usor cum pare. Acum sa nu credeti ca mananc zilnic in oras, dar cateodata prefer sa fac o comanda online mancare in Constanta si sa stau linistit in seara cu pricina. Ar fi bine sa avem grija de noi, sa avem timp sa facem lucrurile care ne plac si sa zambim cat mai des.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap