Cumpara produse de ingrijire personala de pe Dwyn Shop

Port barbă de un an de zile și știu totul despre cum să o tunzi și cât de mult să o lași să crească. Mă tund o dată pe săptămână și atunci frizerița care îmi scurtează părul se ocupă și de de barba mea. O tunde dacă e prea stufoasă, îi da contur și îi da o formă care se potrivește cu fața mea. Barba e sexy dacă este îngrijită. Altfel arăți ca un viking din Nord care e plecat într-o expediție de cucerire sau ca un om din zilele noastre care nu are grijă de el. Știu că se apropie 1 și 8 Martie și noi, bărbații o să fim atenți cu femeile din viața noastră. Dar sunt doamne și domnișoare care fac cadouri pentru bărbați în acest început de primavară. Iar pe siteul Dwyn Shop sunt zeci de modele de aparate de ras electrice, aparate de tuns barba și multe altele de unde să alegeți un cadou pentru iubitul vostru.

Sunt zile în care trebuie să dau contur la barbă sau să o tund pentru că anumite fire rebele cresc în toate direcțiile. Iar asta pot să o fac și acasă, cu un aparat de tuns barba de calitate. Acest produs de ingrijire personala nu trebuie să lipsească din arsenalul unui bărbat pentru un look interesant. Se poate întâmpla să ies în oraș să mă întâlnesc cu prietenii mei la o bere sau cu o domnișoară la un ceai negru și barba mea să arate că într-un film de război. În câteva minute îmi aranjez look-ul și pot să ies în lume cu zâmbetul pe buze.

Avantajele unui aparat de tuns barba Ba Byliss E827E
1. Acest aparat de tuns are niște striații pentru controlul lungimii de tăiere care sunt necesare atunci când vrei să scurtezi barba ca să îi dai o formă care să atragă privirile femeilor din zona ta.
2. Are niște lame fixe din oțel inoxidabil ca să poți să tai firele de păr în siguranță.
3. Are 20 de lungimi care te pot ajuta să lași barba mai scurtă lângă perciuni și apoi să o tunzi pierdut și să îi dai o formă deosebită.
4. Un sistem de blocare încorporat pentru a asigura nivelul de tăiere selectat.
5. Poți să utilizezi acest aparat de tuns barba Ba Byliss E827E cu fir sau fără, iar asta îți da libertate de mișcare prin casă.

You may also like...

2 Responses

  1. Și eu port barbă așa că apreciez recomandările tale! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap