Masaj acasa

Romanii se vaita cam mult si au obiceiul sa isi spuna supararile in toate partile. Putini au ramas pozitivi si cu zambetul pe buze in lumea in care traim. Dar depinde de fiecare cum isi face viata mai usoara. Unii prefera sa faca sport pentru ca le da senzatia ca au realizat ceva in ziua aia si in plus trec mai repede perste o zi grea, altii prefera sa citeasca si sa intre in universul descris de scriitor, unii se duc la filme, in special la premiere pentru ca se hranesc sufleteste cu asa ceva, altii prefera vacantele, unii se duc la meciurile de fotbal, iar altii se relaxeaza in casa la un serial bun sau se joaca pe Playstation. Iar daca stai in apartamentul tau, la caldura, un scaun masaj Tokuyo te face sa uiti de toate problemele din saptamana respectiva.

De ce sa achizitionezi un scaun de masaj?
Un scaun de masaj in sufragerie, acolo unde urmaresti ultimele stiri din politica externa, sport, turism, economie sau stiinta, face ca seara petrecuta acasa sa fie multe mai placuta.
Niste scaune masaj sunt o investitie pe termen lung pentru sanatatea ta, mai ales acum, cand multi dintre noi lucram ziua la un laptop sau PC si avem probleme cu spatele din cauza pozitie la locul de munca. Iar un scaun de masaj poate face durerea suportabila si relaxarea oferita iti poate aduce zambetul pe buze, chiar daca ai ganduri nu prea bune despre viata din Romania.
E important de stiut ca un masaj prea indelungat si facut doar in anumite puncte este contra-indicat, de aceea nu recomand o pernuta cu bile pe care o folosesc soferii profesionisti pe scaunele lor, atunci cand conduc mult pe strazile de la noi.
Dar un scaun de masaj e cu totul alceva pentru ca schimba stilul de masaj, nu este mereu aceeasi miscare de masare si chiar te simti bine dupa asa ceva.

Sunt fotolii de masaj care ofera 4 tehnici diferite de masaj: masaj prin rulare a coloanei vertebrale, cu ajutorul rolelor de masaj 3D incorporate, masaj terapeutic, de profunzime, masaj prin tapotament si masaj prin compresiune. Important este sa il alegeti pe cel care va place si care merita banii.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap