Distractie in weekend

Barbatii au chef de viata dupa cateva pahare. Am fost ieri la ziua unui prieten care a venit din Anglia. Si ne-am strans toti din grupul de nebuni cu care umbla sarbatoritul. Unii erau casatoriti, cu copii, dar tot au venit fara neveste. Si am ras, am glumit, am baut diferite bauturi alcoolice si nopatea au inceput nebunii sa intrebe de femei. Doreau sa se descarce, sa se distreze si au inceput sa sune in mai multe directii. Si unii au gasit pe net masaj erotic in Bucuresti si am plecat 2 grupuri in 2 parti diferite, fiecare dorind un masaj erotic facut de brunete sau blonde. Oamenii aveau chef sa faca o noapte de neuitat si atunci cand te simti bine vrei sa nu te opresti cateva ore la rand. Indiferent care sunt placerile tale ascunse.

Stresul acumulat intr-o saptamana trebuie eliminat intr-un fel sau altul. Suntem bombardati de probleme aparute peste noapte, cele legate de finante, de plata unor facturi, de aglomeratia din orase unde se merge in trafic bara la bara si unde nervii sunt intinsi la maxim. Un masaj relaxare iti poate readuce zambetul in suflet si poti sa incepi saptamana in forta. Nu trebuie sa ne judecam prea aspru, sa punem prea multa presiune pe noi si ar fi bine sa ne facem placerile cat mai des. Viata nu inseamna doar munca, bani sau ganduri negre care te lovesc cand iti este lumea mai draga.

Du-te la un salon masaj erotic daca asta ai chef sa faci. Apoi du-te sa te vezi cu prietenii tai dragi sau cu unul cu care nu ai mai vorbit de mult. Da un telefon la parinti si vorbeste cu ei. Du-te la un film 3D sau citeste o carte buna. Viata e frumoasa daca stii sa o faci in asa fel incat sa poti sa treci peste orice, cuvantul distractie sa nu iti lipseasca din vocabular si din fapte. Sa zambesti des, sa comunici cu cei foarte apropiati, sa faci sport, sa ai grija de gandurile tale cand esti singur, sa faci sex, sa mananci bine mai ales preferatele tale culinare, sa zici tare daca nu iti convine ceva si sa fii puternic indiferent ce ai in fata ta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap