Jocuri logica

jocuri logice

Copiii au nevoie de jucarii de tot felul. Unii se indreapta mult spre telefoanele mobile pentru ca asa au vazut la parinti, iar pe aceste dispozitive mobile gasesti zeci de jocuri interesante. Dar cei mici nu trebuie sa stea mult cu nasul intr-un telefon mobil. In timp ochii pot fi deranjati de imaginile rapide din telefon si copilul isi poate strica vederea. Asa ca este bine ca in dormitorul copilului tau sa fie tot felul de jucarii, indiferent daca e fata sau baiat: masinute, trenulete, papusi de toate marimile, ursuleti sau iepurasi, tot felul de figurine reprezentand animale, soldati sau dinozauri, chiar si serpi de plastic, bucati de lego care daca sunt imprastiate prin camera poti sa calci pe ele noaptea si multe altele. Dar printre toate acestea enumerate mai sus ar fi bine sa cumparati jucarii de logica de la Educlass.ro.

Aceste jocuri logica dezvolta mintea copilului si il face sa gandeasca mai rapid, sa gaseasca solutii pentru rezolvarea unor anumite probleme mai mari sau mai mici. Un joc de logica il poate ajuta pe cel mic sa se dezvolte mai repede decat ceilalti, sa il faca sa descopere lucruri noi si sa invete multe. Nu poti sa ii explici unui copil despre logica si perspicacitate atunci cand este mic. Dar poti sa ii cumperi niste jucarii logice ca sa incerce sa rezolve micile situatii care il pun in incurcatura. Si de acolo sa devina din ce in ce mai inteligent si perspicace.

Logica se poate invata la scoala, dar ar fi bine ca sa inceapa din varste fragede cel mic sa cunoasca bazele. Un bun sfat este invata logica in joaca. Un copil ar trebui sa construiasca cu mainile lui o anumita casa sau o masina, decat sa de cu degetul pe o tableta si sa se joace jocuri pe care nu ar trebui la varsta lui. Copiii ar trebui sa se joace mai mult pe afara, sa interactioneze si cu altii de varsta lor, sa comunice, iar din dormitor sau din sufragerie sa nu ii lipseasca mult jucarii, iar printre ele sa existe si jocuri logica sau jucarii logice.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap