Cele mai frumoase cosuri cu flori

flori

Am o prietena care are o florarie prin centrul orasului. Stiu totul acum despre preturile florilor, despre unde si cand se face aprovizonarea, despre cum trebuie sa vorbesti cu clientii asa incat oamenii sa nu plece cu mana goala de la tine. Tot de la ea am invatat cum se fac cele mai frumoase cosuri cu flori care fac multe femei fericite. Iti trebuie talent si imaginatie si poti crea chestii foarte interesante din diferite tipuri de flori. Dar daca vrei sa faci un gest frumos pentru femeia din viata ta si nu ai timp sa umbli prin florarii, poti sa comanzi online niste aranjamente florale de la Debonaire.

Dintre zecile de aranjamente florale corporate oferite de Debonaire va puteti alege Armonia Box, Secret Garden, Nature Harmony, Orchid si multe altele. Suntem ocupati cu locul de munca, altii trebuie sa aiba grija sa ia copiii de la scoala, sa mai faca si niste cumparaturi, sa plateasca niste taxe la stat cu o rabdare de fier pentru ca sunt cozi interminabile, sa platesca creditul la banca pentru apartamentul cumparat acum cativa ani, sa de o fuga si pe la parinti pentru ca asa e normal si nu e frumos sa uiti de unde ai plecat, sa faci niste cumparaturi de la magaxinul de l acolt pentru ca nu mai e nimic prin frigider, sa vorbesti ore intregi la telefon cu colegii de munca pentru acel proiect important ce trebuie finalizat intr-o saptamana si multe alte activitati. Si nu mai avem timp pentru unele lucruri sau gesturi simple. Dar e bine ca exista aranjamente florale cosuri pe care le poti comanda online si poti sa faci in asa fel incat femeia de langa tine sa zambeasca.

Femeile sunt sensibile si atente la detalii. Asa ca trebuie sa stii cum sa vorbesti cu ele, cum sa te comporti cu ele in societate, cum sa fii aproape de ele in momentele dificile, sa stii cand sa fii dur si protector si cand sa fii romantic si foarte apropiat de ea. Sa faci gesturi mici chiar daca nu este o zi anume. O lumanae parfumata sau o floare ii poate face ziua mai buna.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap