Sa vina primavara mai repede

E martie si e prima luna de primavara, cel putin asa oficial pentru ca afara e iarna in toata regula. Toata zapada care ar fi trebuit sa ninga tot anotimpul geros s-a pus intr-o saptmana pe strazile din cartierele din tara noastra. Si temperaturile au scazut dramatic, parc ain decembrie era mult mai cald ca in martie. Dar nu conteaza pentru ca acest val de frig va trece peste Europa si peste cateva zile vom avea 10 grade pe timpul zilei, poate si mai mult. Si in Romania vom vedea femei frumoase imbracate in rochii de primavara, de culori diferite asa cum sunt sute de modele pe zaful.

Poti sa spui orice despre anotimpul preferat, dar eu cred ca primavara e unul dintre cele mai frumoase, urmat de toamna si vara. Primavara se vad picioarele lungi si sexy ale femeilor care ies prin parc sau la terase ca sa isi bea cafeaua sau ceaiul negru. Iar un model de spring dress va atrage privirile barbatilor din zona. Mereu mi-au placut picioarele lungi si puternica ale femeilor, o glezna fina, un zambet inocent si o rochie sau fusta care sa te faca sa uiti de ce ai iesit in oras.

Stiu ca femeieel vor mai mult sau cum se zice in engleza more cand vine vorba despre haine. Nu se multumesc niciodata cu putin cand vine vorba despre asa ceva si bine fac. Doamnele si domnisoarele cauta rochii de toate culorile: albe, negre, albastre, roz chiar si de culoare rosie red dresses here. Culoarea rosie mi se pare foarte atragatoare indiferent unde o vad: pe buzele pline ale femeilor, in parul roscat al domnisoarelor sau doamnelor care il poarta liber, nu in coada, in rochiile de aceeasi culoare ca rujul…

Si pentru ca usor, usor vor veni temperaturile ridicate, femeile vor sa poarte ceva lejer, sa se simta bine in pielea lor si niste modele vor gasi aici red dresses here . Frigul ne va parasi la un moment dat si nu vom mai umbla cu fes, cu fular, cu manusi, cu bocanci in picioare de zici ca trebuie sa plecam la munte. Toti ne vom bucura de soare si vom iesi in lume cu ochelari fumurii la ochi, imbracati mai lejer, fara sa mai stam cu mainile in buzunare din cauza temperaturilor scazute. Si nebunele din Romania se vor simti in largul lor, imbracate de primavara, cu chef de viata si cu zambetul afisat.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap