Cum sa joci la pariuri fara sa depui bani

Daca acum ceva timp era foarte greu de gasit un bonus la pariuri fara depunere, in ziua de astazi concurenta dintre operatorii de jocuri de noroc a facut ca jucatorii sa aiba parte de promotii cat mai atractive.

In prezent majoritatea cazinourilor online sau caselor de pariuri online isi intampina jucatorii cu un bonus fara depunere sub diferite forme. Practic la ora actuala este cam singura varianta prin care poti juca la pariuri fara sa depui banii din propriul buzunar. In continuare vom detalia ce tipuri de bonusuri fara depunere exista pe piata in 2023, dar si cum le puteti activa.

Tipuri de bonusuri fara depunere

Asadar, la ora actuala jucatorii pot activa diferite bonusuri fara depunere cand isi deschid cont la un cazino sau la o casa de pariuri online, proces prin care pot obtine ceva castiguri, rotunjindu-si bankroll-ul.

Freebet fara depunere
Principala atractie pentru pariori cand vine vorba de bonusuri fara depunere o reprezinta freebeturile. Exista multe agentii de pariuri online care pun la dispozitie un astfel de bonus si in mai toate cazurile freebetul este acordat dupa verificarea identitatii. Practic jucatorul trebuie sa se inregistreze pentru oferta respectiva, sa faca verificarea identitatii, iar apoi ii va fi creditat un freebet pentru pariuri sportive.
De precizat ca freebetul nu trebuie confundat cu bonusul. Mai exact, freebetul iti ofera posibilitatea sa plasezi un bilet la pariuri, insa vei ramane doar cu profitul, fara a-ti fi returnata si miza de pe bilet. Oricum ramane o metoda excelenta de a-ti creste banca pentru sportive.

Rotiri gratuite fara depunere
Acest tip de bonus este acordat la jocurile de tip slot din sectiunea de cazino a unui operator online. Practic jucatorul care se inscrie si face verificarea identitatii va beneficia de rotiri gratuite, fara a fi nevoie sa faca vreo depunere.
Numarul rotirilor difera de la o promotie la alta si de la un cazino la altul. Acelasi lucru este valabil si pentru miza cu care pot fi jucate aceste rotiri gratuite. In general, de cele mai multe ori miza este minima, insa exista si cazuri cand rotirile sunt acordate pe o miza frumoasa.
Plus de asta, conditiile de rulaj sunt diferite de la un operator la altul, existand multe cazinouri care nu impun conditii de rulaj pentru rotirile fara depunere. In orice caz, acest lucru il aflati exact daca cititi termenii si conditiile fiecare oferte de acest gen.

Bonus cash fara depunere
Un alt tip de bonus fara depunere este cel prin care jucatorul primeste o suma de bani fara depunere, doar pentru inregistrare si pentru verificarea contului. Este diferit de freebet deoarece jucatorul ramane si cu miza, nu doar cu profitul. De cele mai multe ori este acordat pentru sectiunea de cazino a unui operator, insa nu este o regula.
In general conditiile de rulaj pentru un astfel de bonus sunt mai strice, comparativ cu freebetul sau rotirile gratuite fara depunere.

Jetoane la cazino live
Acest gen de bonus fara depunere nu este intalnit la prea multi operatori de jocuri de noroc din Romania. Cel mai popular cazino care vine cu astfel de oferte este Betano, acolo unde jucatorii pasionati de cazino beneficiaza si de jetoane la cazino live, pe langa alte campanii atractive.

Practic jucatorii care se inscriu si fac verificarea identitatii primesc cateva jetoane in valoare de 5-10-15 lei la cazino live, jetoane pe care le pot folosi in general la ruleta live sau la blackjack live.
In final va sfatuim sa jucati responsabil, indiferent daca alegeti sa jucati cu un bonus fara depunere sau daca vreti sa depuneti si bani.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap