Parior la Australian Open

Un parior spectator la Australian Open a fost arestat ieri. Britanicul Daniel Dobson in varsta de 22 de ani a fost saltat de politie dupa ce a fost prins ca a pariat ilegal. Daca esti prezent ca spectator la meciurile de la Australian Open, Melbourne, Australia nu ai voie sa pariezi.

Dar britanicul avea un mic aparat electronic legat de piciorul lui, de care se folosea ca sa transmita semnale altui jucator care paria online in alt colt de lume.
Astfel ei aveau un avans de 5 sau 10 secunde fata de transmisia tv sau de blocarea cotelor de catre casele de pariuri online.
E primul caz dovedit de acest gen din lume.

Azi discutam cu un parior daca se poate sa faci asa ceva, fiind prezent ca spectator al unui meci de fotbal din Liga 1 Romania.
Mare problema daca pariezi live de pe mobil la un meci de fotbal il reprezinta semnalul slab, pentru ca multa lume foloseste mobilul in acelasi timp si e foarte greu sa fii cu un pas inaintea caselor de pariuri online.
Apropo, aveti pe cineva prin Australia care iubeste tenisul si are de gand sa ajunga la Australian Open?
Glumeam oameni buni, nu va dau sfaturi cum sa incalcati legea. Doar v-am prezentat faptele britanicului Daniel Dobson.

You may also like...

2 Responses

  1. Laurentiu says:

    Ca veni vorba despre Australian Open, am nimerit castigatorul finalei :D A fost un pariu nebun dar mi-a iesit, pacat ca am mizat doar 100 de lei.

  2. florin says:

    Cred ca esti printre putinii care au pariat impotriva lui Nadal. Ce cota ai prins?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap