Unibet vrea licenta in Romania

unibet in Romania

Unibet a anunțat ieri că dorește să obțină licența în România și asigură jucătorii de poker sau pe cei care joacă la pariuri că nu este nicio problemă cu depunerile și retragerile. Unibet este prima casă serioasă care și-a anunțat intenția de a intră în legalitate la noi în țară.
Sper să obțină licența și Betfair, Pinnaclesports sau PokerStars. În acest fel vom avea de unde alege unde să pariem, unde să jucăm poker online sau unde să riscăm niște bani la sloturi.
În câteva săptămâni vom ști sigur ce case de pariuri vor fin în regulă cu ONJN, iar noi o să facem un ban în plus și o să plătim un impozit doar de 1% din câștiguri.

Mailul de ieri primit de la Unibet este în limba engleză și arată așa:

The Romanian online gambling market is in the process of being regulated by the Romanian authorities and will require online gambling providers to hold a new, domestic license in order to keep up their business activities in Romania.
While Unibet is still analysing the licence requirements/conditions, we would like to let you know that Unibet is in the process of going ahead with its application for a Romanian licence.

We will contact those partners currently referring Romanian customers in a separate communication in the coming days with more information on this matter.

If you do not receive this or have any specific questions regarding this topic, please feel free to contact your Unibet Affiliates account manager or email affiliates@unibet.com.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap