888 Poker a luat licenta in Romania

888

888 Poker a luat licenta in Romania. S-a facut deja anuntul oficial si astfel a doua camera de poker online din lume este in legalitate la noi.
888 Poker se afla pe locul 8 pe pagina – Lista operatorilor ce au obtinut drept provizoriu de pe siteul ONJN.
Pe aceasta pagina se precizeaza clar: “Operatorii economici care au obținut dreptul temporar de organizare și exploatare a jocurilor de noroc la distanță beneficiază de toate dreprurile legale de care se bucură organizatorii de jocuri de noroc la distanță licențiați/autorizați, inclusiv cele referitoare la reclamă și publicitate.”

PokerStars este numarul 1 in pokerul online, dar si aceasta camera de poker a luat licenta in Romania. Deci avem primele 2 camere de poker ca numar de jucatori din lume care s-au alaturat altor case de pariuri care au luat licenta la noi ca: Betfair, Unibet, Sportingbet, winner, netbet, etc.

Revenind la licenta siteului 888 Poker este o veste excelenta pentru ca pana acum o saptamana au luat licenta doar site-urile mici si ma gandeam ca o sa jucam poker doar pe niste siteuri necunoscute.
888 are si pariuri online, dar si casino( sloturi, ruleta, blackjack,etc).
Se pare ca transferurile intre jucatori valabile in trecut la 888 poker nu vor mai fi valabile. Sunt considerate ilegale pentru ca se poate face spalare de bani.

Vestea ca 888 Poker a luat licenta in Romania mi-a facut saptamana mai buna. Pokerul online in Romania nu a murit!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap