Documentarul Kid Poker va fi difuzat pe 1 decembrie

daniel negreanu

Daniel Negreanu(Kid Poker) este unul dintre cei mai buni jucători profesioniști din lume.
Pe 1 Decembrie va fi difuzat documentarul Kid Poker.
Kid Poker este un nume care nu numai că a reușit în carieră, dar care acum stă în spatele celei mai populare figuri din poker și a celui care practic conduce întreaga industrie a pokerului. Iar originea românească a lui Daniel îl face cu atât mai popular și iubit aici, în țară.

Daniel Negreanu este născut pe 26 iulie 1974 din părinți români stabiliți în Canada. Annie și Constantin, părinții lui Daniel, au plecat în Canada ca să își schimbe viață în bine. Si au reușit.
Daniel a început să joace poker încă de când era doar un puști, apoi a facut bani mulți și s-a gândit să își încerce norocul la Las Vegas.
In cazinourile din Las Vegas, Negreanu și-a pierdut toți banii pentru că jucătorii de acolo erau mult mai buni decât cei din cazinourile din Toronto.
Dar asta nu l-a oprit. S-a întors în Canada să joace poker profesionist și să o ia de la capăt .

La vârstă de 23 de ani a devenit cel mai tânăr jucător de poker care a câștigat o brațară World Series of Poker. Această victorie i-a adus super porecla Kid Poker.
Anul 2004 a fost cel mai bun al lui Daniel din toate punctele de vedere. In acel an ajuns la 11 mese finale de turnee importante și a câștigat peste 4.465.907 de dolari.

Premiera mondială a documentarului Kid Poker va avea loc pe 1 decembrie la 20:30 ET pe canalul canadian TSN4.
Daniel nu este prima data pe marile ecrane, insa niciodata nu a avut rolul principal. El a mai jucat in Lucky You cu Eric Bana, Drew Barrymore si Robert Duvall, The Grand cu Woody Harrelson sau Mr. D cu Gerry Dee.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap