Carduri bancare pentru poker

carduri bancare

Ca sa jucati poker online, trebuie sa aveti o metoda de depunere: carduri bancare, cont bancar sau portofele online: skrill(moneybookers), Neteller, Paypal.
Dar care dintre zecile de carduri bancare de la noi sunt bune pentru pokerul online?

Sa incepem cu :Asa NU! Cel mai prost card pentru online este Master Card. Pentru ca, desi merge sa depui cu el, camerele de poker online, casele de pariuri sau cazino nu te mai lasa sa retragi pe acelasi card. Iti cer o alta metoda de retragere. Din aceasta cauza recomad cardurile: Visa sau Visa Electron, de debit sau credit.

La ING, cardul Visa poate fi incarcat cu bani si in weekend. Asta e principalul avantaj. Alt avantaj al bancii ING este ca au bancomate care iti pot da euro, daca ai cardul sau contul in aceasta moneda. La alte banci primesti banii in Lei.
La alte banci nu se poate. Asa ca daca ai chef sa joci poker online sambata, nu poti sa depui de exemplu la BCR, pentru ca la sfarsit de saptamana ghiseele de la banca sunt inchise.
Daca nu va intereseaza sa depuneti bani in orice zi, puteti juca poker online cu orice card de la bancile din Romania.
Aceste carduri bancare pentru poker se pot comanda acum si online, dar totusi trebuie sa va duceti la sediul bancii si sa ridicati cardul, sa semnati pe verso si sa il activati. Un prieten si-a comandat acum o saptamana un card online de la BRD.

Mai puteti folosi pentru retrageri cardurile Skrill sau Neteller. Dupa ce v-ati deschis conturi la aceste 2 portofele online, trimiteti copia de pe Cartea de Identitate sau Buletin si aveti dreptul la un card al vostru. Cu acesta puteti face cumparaturi sau puteti retrage bani de la orice bancomat din tara sau de afara.
Suma maxima pe zi, care poate fi retrasa dintr-un bancomat de pe un card Skrill sau Neteller, este de 250 de euro. La o retragere veti plati un comision de 4 euro in plus, fata de suma retrasa.

You may also like...

2 Responses

  1. Laurentiu says:

    Eu lucrez cu ING si Raiffeisen, nu am avut probleme pana acum. Succes tuturor!

  2. florin says:

    Laurentiu, eu in trecut am folosit carduri de la BCR, ING sau BRD.
    Acum folosesc un card de debit de la Raiffeisen pentru poker online sau pariuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap