PokerStars si promotiile pentru femei

womens poker league
PokerStars si promotiile pentru femei.
Există un site care are promoții zilnice pentru jucătoarele de poker.Nu doar bărbații pot face bani jucând poker, există multe femei care joacă poker profesionist și pot trăi din așa ceva. Dar ca să ajungi la nivelul de top trebuie să începi ca orice jucătoare incepatoare, iar PokerStars te ajută mult în această privință.
Turneele PokerStars Women’s Club se derulează zilnic la trei niveluri diferite pe bani reali, fiecare atribuind premii conforme nivelului.
Turnee dedicate exclusiv jucătoarelor, premii adăugate, acţiune non-stop şi buy-in-uri pe măsura fiecărei jucătoare, toate acestea şi multe altele sunt disponibile în PokerStars Women’s Club. Clubul oferă un set exclusiv de freeroll-uri şi turnee cu buy-in mic, create special pentru jucătoarele din toata lumea.

Diamonds Level
Nivelul Diamonds este perfect pentru noile jucătoare. Participă în turneele zilnice pentru doar 100 FPP şi bucură-te de 30 de zile de turnee exclusive, cu $5 adăugaţi în fiecare fond de premii. Joacă în Freeroll-urile Sunday Club pentru a câştiga o parte din $50 şi vouchere PokerStars Women’s Club. Turneele încep la 06:00, 14:00 & 21:00 ET.

Hearts Level
Concurează zilnic împotriva altor membre ale PokerStars Women’s Club pentru $0,10, la 05:00, 13:00 & 20:00 ET. În fiecare săptămână, în joc în Freeroll-urile Sunday Club se află fonduri zilnice de premii, plus şansa de a câştiga mai multe vouchere şi o parte din fondul garantat de premii de $50.

Spades Level
nscrie-te în cele mai mari turnee zilnice în PokerStars Women’s Club pentru $1,10 pentru fondurile de premii puse în joc, care includ o parte din $200 şi cinci vouchere PokerStars Women’s Club, în fiecare Freeroll Sunday’s Club. Turneele Spades încep zilnic la 05:30, 13:30 & 20:30 ET.

In afara de aceste turnee poti castiga chiar acum articole exclusive marca PokerStars Women’s Club, din Magazinul VIP, inclusiv tricouri, bluze polo şi protecţii iPhone! De asemenea, poţi cumpăra aceste produse folosind FPP-uri (Frequent Player Points), toate articolele fiind disponibile pentru jucătoarele de nivel minim VIP BronzeStar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap