Holdem.ro

holdem
Holdem.ro este ce mai mare comunitate de jucatori de poker din Romania. Au un forum cu peste 10.000 de membrii cu care poti sa discuti, de la care poti afla raspunsuri ajutatoare despre pokerul online, depuneri, bonusuri,etc.
Siteul e impartit in mai multe pagini: stiri si evenimente poker, scoala de poker, forum, blog, podcast Peste Prajit, joaca poker, media si extra.
Pe pagina Stiri si evenimente poker gasiti ultimele vesti din mediul online, cum ar fi incecarea preluarii Bwin/Party Poker de catre Google. Google a anuntat oficial ca nu se va implica inca in pokerul online.

In pagina Scoala de poker a siteului Holdem.ro o sa gasiti diferite strategii pe care sa le aplicati atunci cand jucati online: Rata profitului in poker, Matematica in poker, Strategia pentru turneele multi-table, De ce dai call cand ti-ai spus sa dai fold, Trecerea de la Holdem la Omaha, Pozitia la masa de poker, Strategia pentru turneele turbo, Cum sa treci de la jocul online la jocul live, Cum sa cresti limita la poker.

Pe forumul de pe Holdem.ro trebuie doar sa va faceti cont si acolo veti descoperi lucruri foarte interesante, tot felul de jucatori amatori si profesionisti, strategii aplicate de ei, discutii pro si contra despre mesele de poker online.
Podcastul Peste Prajit prezinta interviuri cu mari personalitati interesante din poker: Toni Judet care revine ca invitat al podcastului dupa o pauza de 2 ani, iar in dialogul cu Toni se pune accent in special pe WSOP acolo unde jucatorul nostru a fost unul din cei doar 4 romani prezenti, alaturi de Alain Medesen, Dan Murariu si Mihai Manole sau alt podcast cu Gina Pistol, un personaj monden foarte cunoscut in Romania si totodata imaginea Pokerfestului in sezonul 3. Gina joaca deja poker de ceva vreme si iubeste mult acest joc de skill in care, dupa cum spune ea, oricine poate castiga.

In afara de aceste pagini, aveti mereu freeroluri din partea Holdem.ro, pentru ca este deja un site puternic isi poate permite colaborari cu diferite case de poker online de top.
Acest articol l-am scris pentru ca nu am gasit un defect sau ceva care sa nu imi placa la acest site si merita promovat pentru voi, cititorii siteului rosudirect.com.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap