Ronaldo joaca oficial la PokerStars


Va mai amintiti reclama celor de la PokerStar cu Nadal care joaca poker pe mobil urmarit de vreo 300 de gura-casca care se bucura atunci cand spaniolul castiga?
Niciodata nu mi-a placut Nadal si nici acea reclama.Dar lucrurile se schimba in bine din perspectiva mea, pentru ca Ronaldo,adevaratul Ronaldo brazilianul nu CR7, campionul mondial de fotbal, considerat la vremea lui cel mai bun jucator din lume de aproape toata suflarea presei, s-a alaturat PokerStars.

E o miscare buna din partea celor de la PokerStars pentru ca trebuie sa recunoastem fotbalul e un sport mult mai cunoscut si promovat decat tenisul.
Se apropie si Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia si tot globul va fi cu ochii pe mingea care aduce in sufletul suporterilor tristetea sau bucuria nestapanita.
PokerStars preconizeaza ca se vor dubla jucatorii de poker din Brazilia pe siteul lor o data cu noua tinuta a lui Ronaldo cu emblema atat de cunoscuta langa inima lui mare.Astfel se adauga o noua vedeta in grupul PokerStars alaturi de :Boris Becker, Rafa Nadal, Shane Warne şi Lothar Matthaus.
Poate il prind la vreun turneu de poker pe Ronaldo ca sa il induc in eroare cu o cacealma.

Unii dintre jucatorii de poker stramba din nas la aceasta mutare pentru ca spun ei ca ar trebui sprijiniti jucatorii adevarati de poker,nu niste incepatori care au doar statutul de vedete.Eu nu sunt de acord si ii spun lui Ronaldo bine ai venit in comunitatea iubitorilor de poker online.
Ronaldo este o legenda a fotbalului si lumea il opreste si acum pe strada sa ii ceara autografe , in plus are peste 3 milioane de persoane care il urmaresc pe twitter asa ca orice actiune sau vorba aruncata de brazilian pe acest site de socializare ajunge in multe case din diferite colturi ale lumii.
Si chiar daca nu joci poker s-ar putea sa iti placa Bonus la Prima Depunere de 100% la PokerStars cand o sa il vezi cu emblema PokerStars in piept o sa te faca curios sa descarci softul si poate sa depui bani si sa iti incerci norocul.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap