Alexandru Vagner intre fotbal si poker

poker online

Multi spun ca viata de fotbalist este usoara si ca se castiga multi bani din asta. In Liga 1 din Romania sau in campionatele puternice din Europa e adevarat, dar in Liga a 2-a si mai jos nu sunt asa de multi bani. Iar in echipele din prima liga, doar cele puternice gen FCSB ofera salarii mari, platite la timp. Alexandru Vagner, un fost fotbalist din Liga 1 care are peste 120 de meciuri in acest esalon, a renuntat la sportul rege pentru poker. Banii sunt importanti, iar decizia lui Alexandru a fost una buna pentru ca viata i s-a schimbat in bine de cand a inceput sa joace poker online ca un profesionist.

In poker, la fel ca si in blackjack, aproape totul depinde de tine si de stilul tau de joc. Daca joci la ruleta sau la sloturi esti in mana destinului, dar la poker si blackjack tu decizi daca mergi mai departe sau nu, daca mai ceri o carte sau doar astepti. La blackjack poti sa castigi daca ai suma cartilor mai aproape de 21, iar daca ai in mana 18 sau 19, nu mai are rost sa ceri inca o carte pentru ca o sa castigi de cele mai multe ori, iar daca nu stii toate regulile acestui joc, poti sa citesti mai multe despre blackjack ca sa devii un fin cunoscator, sa faci bani din asta.

Sunt multe cazinouri online care ofera mese de blackjack live unde poti sa joci contra unui dealer si impotriva altor jucatori romani sau de alta nationalitate. Poti sa vorbesti cu dealerul in direct, poti sa iti setezi miza, poti sa intri dupa cateva maini la masa de blackjack pentru ca nimeni nu te grabeste. Sunt cazinouri care ofera cel putin 10 mese de blackjack in acelasi timp, in direct cu mize incepand de la 25 RON pana la 250 RON in functie de bugetul tau.

La poker, daca ai o mana proasta, mai bine te arunci si astepti sa intre alte carti mai bune la urmatorul joc, sa joci la siguranta. Aici depinde si de felul in care esti construit ca om pentru ca unii sunt mai calmi, altii sunt mai agresivi in jocul de poker. Trebuie sa te adaptezi in functie de cartile oferite si te felul tau de a fi.

Sa revenim la Alexandru Vagner, omul care si-a cumparat 2 monitoare mari si a inceput de jos cu turnee mici, ca sa invete in timp sa se controleze, sa castige experienta si mai apoi sa faca bani din poker. Avantajul cand faci bani din poker este ca esti propriul sef, tu stabilesti orele in care sa joci si orele in care sa te relaxezi in oras cu baietii la o bere. Tu decizi sa joci o noapte intreaga si sa te umpli de bani ca mai apoi sa te odihnesti a doua zi. In fotbalul profesionist, Alexandru Vagner trebuia sa bage si 2 antrenamente pe zi, sa aiba un program spartan si sa dea totul in meci. Acum nu mai conteaza toate astea pentru ca Alexandru si-a ales alta cale, pokerul online din care castiga foarte bine.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap