Radamel Falcao la Real Madrid?

Bild informeaza ca Manchester United se lupta cu Tottenham Hotspur pentru semnatura lui Memphis Depay (PSV).
– Daily Mirror anunta ca FC Barcelona isi va indrepta atentia spre Eden Hazard (Chelsea) daca transferul lui Luis Suarez (FC Liverpool) nu se va realiza.
Postul francez BeIN Sports comunica ca transferul lui Radamel Falcao (AS Monaco) la Real Madrid este ca si realizat, dar ca va fi anuntat oficial dupa terminarea Cupei Mondiale. Radmel Falcao este unul dintre cei mai buni atactnti din lume.
– Rio Ferdinand (ex-Manchester United, acum agent liber) va semna cu nou-promovata QPR.
– Conform Cadena Cope, Arsene Wenger s-a intalnit cu agentii lui

Alexis Sanchez (FC Barcelona). In acelasi timp, Daily Telegraph mentioneaza ca Arsenal alearga atat dupa chilian si dupa Mario Balotelli (AC Milan), iar cel mai probabil tunarii se vor multumi doar cu semnarea unuia din cei doi jucatori amintiti mai inainte. (Eu cred ca cine alearga dupa 2 iepuri, nu prinde niciunul).

– Potrivit Marca, Ander Herrera (Athletic Bilbao) este in Anglia pentru a semna cu Manchester United, unde va avea un salariu de 3 milioane de euro pe an, iar durata contractului este de 4 ani.
Cotidianul Le Parisien informeaza ca mijlocasul Oscar (Chelsea) recunoaste ca este in contact cu PSG pentru un eventual transfer, dar crede ca va ramane in tabara londonezilor si dupa aceasta vara.
– Sky Sports anunta ca Bafetimbi Gomis (Olympique Lyonnais) a efectuat controlul medical la Swansea.
– Arsenal a refuzat oferta lui Manchester United pentru Thomas Vermaelen si se pregatesc sa ii prelungeasca acestuia contractul.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap