Echipament pentru sportivi

Nu mai traim in vremurile in care povestile despre antrenamente prin zapada, la munte, in conditii de frig extrem caleau anumiti sportivi si ii faceau campioni mondiali. Acum trebuie sa ai cel mai bun echipament pentru sportivi, conditii optime pentru a castiga medalii, alimentatie si antrenori care stiu tot despre sportul respectiv. Iar pentru cei care fac gimnastica, viata de sportiv nu e usoara deloc. Trebuie sa ai grija la alimentatie, sa nu te atingi de ciocolata ca sa iti pastrezi greutatea, sa te antrenezi zilnic, sa ai ambitie si sa ai saltele pe care sa faci tot felul de exercitii specifice. Iar acetse saltele le poti cumpara de pe siteul www.wholesaleairtrack.com.

Sunt multe modele de saltele pentru cei care fac gimnastica. Sunt modele de marimi diferite, de culori diferite, specifice pentru anumite varste sau excercitii cu dificultate mare. Preturile pentru un asemenea echipament sau cum se zice in engleza air track prices sunt de la 200 de dolari pana la 1000 de dolari. Sunt modele de saltele si de 400 de dolari, iar voi puteti sa va alegeti pe cea care se potriveste cel mai bine copilului sau elevului vostru care e innebunit dupa gimnastica.

Dintre toate aceste saltele, preferata mea este deep blue p2 air floor pro air trak gymnastics care este pe 2 culori: alb si albastru. Daca stati in SUA, Canada, Australia sau in orice tara din Europa, transportul este gratis. Dimensiunile aceste saltele pentru anumiti sportivi care iubesc gimnastica sunt foarte mari. Iar pentru exercitiile la sol ai nevoie de spatiu ca sa sari diferite combinatii si sa poti sa ajungi campion national sau si mai bine campion mondial. Scoala romaneasca de gimnastica este recunoscuta in toata lumea si daca zici Nadia Comaneci in orice tara din lume, in orice oras sau sat uitat de civilizatie , in Asia, Europa sau America de Sud, toti oamenii de pe planeta asta au auzit de prima gimnasta din lume care a luat nota 10. Tabela a afisat atunci 1.00 pentru ca pana atunci nimeni nu luase o nota perfecta. Asa ca nici arbitri din gimnastica din anii 70 si 80, nici tabela nu erau pregatiti pentru asa ceva. Prima nota de 10 obtinut de Nadia Comaneci s-a obtinut la Olimpiada de la Montreal din 1976, iar apoi la Olimpiada din URSS din 1980 a obtinut inca doua note de 10. Nadia a devenit un ambasador al acestui sport cunoscut in toata lumea. Iar gimnastica din Romania a dominat ani de zile acest sport,

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap