William Hill Poker pleaca de la noi

poker lege

Săptămâna asta, William Hill Poker a anunțat toți jucătorii de poker români și afiliații că se retrage din România.
Motivul principal este noua Lege a pariurilor online și a pokerului care va intră în curând în vigoare. În această lege scrie negru pe alb că William Hill (sau orice casă de pariuri, cameră de poker sau casino online) trebuie să plătească 20% din profitul realizat din 2011 până acum, dacă vrea licență în România. Dacă o casă de pariuri online sau cameră de poker nu a fost pe piață din România până acum, nu mai trebuie să plătească acest impozit.
William Hill văd că a preferat să plece de la noi decât să plătească acest impozit.

Dacă aveți bani la William Hill Poker, îi puteți retrage oricând fără probleme. Chiar azi am intrat pe contul meu de la această camera de poker englezească și contul este încă activ.

În nouă lege, aprobată de Parlament și semnată de Președintele României acum o săptămână, se precizează că după publicarea în Monitorul Oficial casele de pariuri online sau camerele de poker au la dispoziție 90 de zile ca să plătească acel impozit de 20% din profitul realizat și să depună actele pentru licență pentru România. Dacă nu depun actele în 90 de zile după publicarea acestei legi, își vor lua adio de la piața din România.

O să avem sigur unde să jucăm poker online legal pentru că am înțeles că PokerStars și Betfair Poker vor să ia licență la noi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap